> -

with julpiiis

Hallu på er!
Nu är jag hos Julia, ska sova här för i morgon så är det någon volleybolltunering i skolan för sjuorna. Det ska bli skoj!
Nyss gjorde vi mumsig banan-milkshake och nu dansar Julia, haha ;) Aja, vi hörs i morgon!

Nightyyy

En bild från i höstas

Bild från idag, alldeles lugna och fina!

Bonjouuur

God morgon.
Då var det dags för ännu en skolvecka. Veckorna går väldigt fort tycker jag. Det är väl både bra och dåligt. I dag ska min franska-klass till ett språkcafé, så det ska bli skoj. Nu ska jag öva lite café-glosor så jag känner mig redo att beställa på franska (!).
Hörs i eftermiddag


i väntan på Solsidan

Nu är jag hemma från matchen, eller jag kom hem för ett bra tag sen. Har badat & ätit, nu väntar jag bara på Solsidan! ;) Matchen gick bra tycker jag, det blev 2-2. Men vi spelade bra med tanke på att vi bara har haft EN uteträning innan matchen. Kul var det absolut!
Puss

TAGGAD!?

Ååh, nu ska jag ner och fixa vattenflaska & så, sen beger jag mig till matchen. Bloggar när jag är hemma igen. Är supertaggad nu verkligen, hehe! ;) 


maaaatch!

God morgon! 

Här sitter jag och lyssnar på musik och taggar inför matchen! Gud vad skoj det ska bli asså! ;) Jag har inte så mycket mer att berätta just nu, så vi hörs senare.
Haha, Sälen! :D

.


Detta blir sista inlägget idag, eller första rättare sagt.. Ska lägga mig nu och typ läsa någon bok eller tidning eller så. I morgon (eller ja, idag) så är det första fotbollsmatchen för i år, så det ska bli riktigt härligt!

God natt!


Notting Hill

Halluu! 

Nu, eller om en kvart så börjar en superbra film på tv, Notting Hill. Så den ska jag kolla på. Nu sitter jag och chattar med massa roliga människor på facebook.. Haha, ne men jo! ;) 

C u l8r!

Som ni ser är bl.a Julia Roberts & Hugh Grant med! ;)

Shoes

Babyrosa Converse. Så söta på sommaren till ett par söta shorts och någon vit tröja/blus.

Stjärn-Converse. Supersnygga till våren med jeans och någon häftig väst!

Bruna Primeboots. Snyggt till det mesta! Jag tycker de bruna är så mycket snyggare än svarta. Dock är de ganska dyra..

What's my name?

Hejhej! 

Kom precis hem efter att ha varit hos Lovisa och fikat typ ;) Trevligt, trevligt! Sen så handlade vi mat. Blev en hel del onyttigheter, hehe.. Det är ju lördag! Nu ska jag bara ta det lugnt..

Ikväll ska typ min bror ha någon pokergrejs här med kompisar, så ja, jag får antagligen inte vara med. Jag har faktiskt ingen aning hur man spelar poker, har typ gjort det en gång i mitt liv eller så! Jaja, nu ska jag sluta babbla om det.

Haadee!
Jisses, vilka stiliga fötter jag har!



tillfälligt

Jag har gjort en tillfällig header som jag har fram till jag gör en design tillägnad lite mer arbete, som jag tidigare sagt är den på väg! Men ni får se den här headern ett tag nu, men var beredda på att något helt nytt kan dyka upp inom kort. 

Nu ska jag lägga mig och läsa eller något, är trött efter en lång skolvecka.

God natt!

Bloggtorka

Jag känner att min blogg är väldigt tråkig just nu, men jag har haft fullt upp i veckan. Så bloggen har fått vila. Idag hade vi matteprov och det kändes bra, så jag hoppas att det gick bra också!

Nu har jag precis ätit räkor, nammmnam! Tidigare så var jag med min kompis Sanna, vi kollade på videor från typ förrförra sommaren, gamla foton & spelade in lite ny videor, haha! Det var i alla fall skoj! 


Abercrombie & Fitch modellerna är ganskaa snygga, eller hur!?

I was born this way

Go' morron! Nu har jag fixat i ordning mig och ätit frukost o så. Idag är det sovmorgon till 9.25 så det är ganska gött. Ska nog ta och göra lite läxor för det är typ en timme kvar tills jag ska gå. 

Hörs i eftermiddag, puss


lyssnar på ladygagas nya låt ocksååå, born this way

morsning

Gomorrroooon! 

Snart ska jag iväg till skolan, så nu var lovet slut då. Vad snabbt det gick!? Det är inte så långt kvar till påsklovet nu heller, haha! :D

Idag har jag inte gjort så mycket än.. (inte så konstigt eftersom att klockan bara är halv 9). Men nu ska jag läsa läxan och fixa i ordning mig. 


Puss

Julias nya blogg

Kolla den bästas nya blogg hääääääär.. Där kan ni få se söta outfits, recept m.m. Rekomenderar den ;) 

Puss

Trassel

Strax ska jag iväg till ett gym med mitt fotbollslag för träning. Sen ska jag och några kompisar in till stan och gå på bio. Det ska bli skoj! 

Nu måste jag göra i ordning mig o så.

Puss

Hahahah, glömd bild från femman...

TSN


Nu jag jag kolla på film. The social network. Vet inte riktigt vad den handlar om, men det är något om facebook i alla fall, haha. Men jaja, får se hur den är. ;) 

Ha en bra lördagskväll allihop!

Ny design... snart

Jag kan förbereda er på att det nu den närmaste tiden kan dyka upp en ny design. Jag har börjat tänka ut lite hur den ska se ut, det som saknas nu är bara foton till headern. Men det är på väg en ny design i alla fall ;)

Back on track

Hej på er! Nu är jag back on track, har haft ett litet uppehåll sen jag kom hem i torsdags. Jag hade det jätte kul i Sälen, dock blev det inte så mycket bilder. Ska ladda över dem från kameran och se om några ska ut här på bloggen. Det var 3dje gången i mitt liv jag åkte skidor, haha. Gick faktiskt ganska bra om man bortser från första dagen..;)

Igår så var jag bara hemma och slappade, och idag tillbringade jag dagen med en kompis jag inte träffat på evigheter från min gamla skola. Riktigt skoj att få träffa henne igen! 

Igår gjorde jag även en design till Amanda, så kika in på hennes blogg!

Puss & hej.. Jag lovar att skriva snart! ;)

Alla <3 dag cupcakes jag gjorde förra året.

Alla <3 dag

Glömde att skriva det förrut, men det är ju alla hjärtans dag i dag! Så hoppas ni haft det bra! Mamma o pappa hade skickat med en liten överraskning till mig som jag skulle öppna idag, och det var en ask med ni vet sånna geléhjärtanen. ;) Mumsigt! Puss

Mobilblogg

Nu ligger jag och Lovisa i våra sängar helt slut. Vi har åkt skidor hela dagen. Nyss så duschade vi och sen bastade. Det finns en bastu i stugan så det känns väldigt skönt! Idag i backen blåste det en del, men det var kanonkul! Vi hörs, puss

Mobilblogg

Nu ligger jag och Lovisa i våra sängar helt slut. Vi har åkt skidor hela dagen. Nyss så duschade vi och sen bastade. Det finns en bastu i stugan så det känns väldigt skönt! Idag i backen blåste det en del, men det var kanonkul! Vi hörs, puss

Mobilblogg

Nu ligger jag och Lovisa i våra sängar helt slut. Vi har åkt skidor hela dagen. Nyss så duschade vi och sen bastade. Det finns en bastu i stugan så det känns väldigt skönt! Idag i backen blåste det en del, men det var kanonkul! Vi hörs, puss

i Sälen

Ja, nu är vi här. Kom hit vid lunch typ så vi har åkt skidor ett tag. Nu har vi precis ätit pizza. Jag mobilbloggar så det blir kanske inte världens skojigaste inlägg.;) Nu ska vi typ göra varm choklad eller något och om en stund är det Solsidan och sen Wallander. Kram på er.

Skiing

Hej på er!

Asså, jag åker om en timme. Så kul ska det bli! När jag är iväg kommer det säket att bli någon mobilblogg, men räkna inte med någon bra uppatering. Hoppas ni får ett hejdundrande bra lov! När jag kommer hem kan jag säkert lägga ut bilder från Sälen, för jag tar med min lilla kamera ;) 

Pusshej alla underbara läsare! 


Packat klart - nästan

Hej på er! 

Idag hade vi som sagt Kemi-prov i skolan, och det kändes som att det gick bra. Men det får vi se. :) Annars var en vanlig skön fredag i skolan!

Nyss så packade jag inför Sälen, jag åker ju i morgon så det var på tiden att packa, haha! Jag ahr bara lite handbagage och lite i nesessären kvar att packa, sen är det klart! 


weheartit

Snösnösnösnö & åter snö

Räcker det inte med snö? Snöar ju bara hela tiden. Och så slaskar det. Inte kul.. Jaja, haha. Nu ska jag plugga Kemi, jag har ju prov i morgon. 

Brush my teeth

Nu är jag färdig, om någon timme ska jag gå till skolan. Så jag har gott om tid på mig att göra vad jag vill, hehe ;) 
I eftermiddag ska jag vara med Lovisa, så det blir nog ingen uppdatering förrän ikväll. 

Nu ska jag dra mig och borsta tänderna.

Puss

Plugga kemi


Nu ska jag ägna mig åt den här boken + anteckningar en stund. Har ju Kemi-prov på fre. 

Vi hörs senare eller i morgon. Puss

Dagens Blogg hos Linnéa

Jag är med och tävlar om att bli dagens blogg hos Linnéa. Så ni kan ju anmäla er också ;)

Puss

Snygging!


Leonardo DiCaprio var bara så söt & snygg som ung vaa!? Haha ;)

Utvecklingssamtal

Hejsan! Jag kom nyss hem från mitt utvecklingssamtal, och det gick jättebra. :) Innan det var jag hos en kompis och gjorde ett musik-arbete. Nu ska jag strax äta och sen göra läxor. 

Puss




Kom igen nu då! ;)

Jag åt precis middag, men nu SKA jag faktiskt börja packa inför Sälen. Jag har tänkt göra det mer eller mindre hela dagen, men jag har aldrig kommit igång. Så nu ska jag ta tag i det på riktigt, haha. 

Vi höres, puss

Pluggar

Sitter här och övar på franska-läxan. Europeiska länder och huvudstäder på franska. Snart ska jag gå igenom lite NO, för vi har prov på fredag.

Puss

Svaleskär

Jag har precis kollat på Svaleskär, som är ett program som går på barnkanalen. Men det är faktiskt riktigt spännande! ;) Så jag tycker att ni ska kolla på det på svtplay.

Lite häftigt tycker jag i alla fall, men jag har gjort en design till huvudpersonen Sara (Rebecca) för ett tag sen. ;)


Sommar-bildbomb

Sicilien:










Andra sommardagar:











En del av massa bilder från sommaren 2010. Jag vill verkligen ha sommar snart :D 

Puss


Macarons


Har någon av er smakat på sådana här "macarons" någon gång? Jag tycker att de verkar ganska goda, eller de är i alla fall väldigt "fina" :) Jag ska nog hitta något recept och ta mig an att göra sådana någon dag. Är de goda? Det ser ut som att de typ skulle smaka maräng eller liknande med någon smaksatt kräm i. Någon som vet?

Kram

Videoblogg

Min första videoblogg. Skratta gärna.. Men det är faktiskt inte så lätt att sitta framför en kamera och prata, haha.


Det blev något konstigt med ljudet :p

Snygg bikini


Ååh, vilken söt bikini till sommaren! Jag tycker att brunt är så fint!


Studiedag

Idag är det studiedag, så skönt tycker jag! Sen är det bara 4 skoldagar till lovet. ;) Nu har jag i alla fall ätit lite frukost, ska klä på mig nu typ. 

Puss

Underbara läsare

Ååh, jag älskar er läsare! Min statistik har höjts med dryga 20pers hittils idag. Tack så himla mycket! :) 

Stora kramar till er!

.


Alla älskar Askims IK f97, jaaaoo

Jag kom ganska nyss hem från "fotbollsdagen". Jag tror jag sa att vi skulle på cirkelträning på gymmet? Men så blev det inte, det blev spinning istället. Det var superkul men sjukt jobbigt, haha. Blev verkligen svettig, om ni vill veta, haha :) 

Sen i klubbstugan så hamnade jag i gruppen som skulle duka och diska. Men det var väl ganska kul ändå ;) Sen gjorde vi annat skoj.

Vi höres, pusshej! 


Vet ni vad detta är? - Det är tvålar!

Mobilblogg

Nu sitter jag i bilen på väg från bowlingen till gymmet. Bowlingen gick ganska bra, men framför allt så var det superskoj ;) Nu väntar andra roliga saker. Ha en bra söndag allihopa! Puss

Heldag med laget

Morsning korsning ;) Strax ska jag börja packa inför heldagen med världens bästa fotbollslag. Först ska vi bowla, sen ska vi ha cirkelträning på ett gym. Och sist men inte minst ska vi laga mat i klubbstugan och ha skoj där. Grymt kul ska det bli! 

Några finfina foton:





Världens bästa fotbollslag, vi har så många roliga minnen tillsammans asså! England, Danmark, cuper, heldagar, träningar och snart Barcelona! Älskar verkligen er alla i laget. Ni är bäst ;)


Ramar, fixade

Nu har jag suttit här i nästan en timme för att fixa "bubblor/ramar" runt mina inlägg. Det tog väldigt lång tid, för man fick typ prova sig fram och göra om det säkert 10 gånger. Så det var lite jobbigt, men nu är det klart! Och jag är nöjd. ;) 

Ska gå och lägga mig nu, för i morgon har vi heldag med fotbollslaget, så jag vill ju inte vara trött då. Jag ska nog ta och göra en ny header ganska snart, för jag har tröttnat på färgen på den jag har nu, haha :) Men jag får se när jag gör det. På måndag har vi förresten studiedag, så det blir skönt med långhelg! 



BambaTant

Haha, när man går på högstadiet på min skola, så är man "bamba-tant" en dag i några timmar. Och igår så var det min tur. Jag kan bara säga att jag ska satsa på att bli något annat. Jag var där i 2h och jag blev väldigt uttråkad. Första timmen stod jag och sorterade bestick, tallrikar, glas m.m. Sen var jag ute och torkade bord, sköt in stolar och gjorde "snyggt" i själva bamba. Men men, jag fick glass efteråt i alla fall (:

Ser ni att jag har ändrat typsnitt på bloggen? Jag tycker denna texten är så "skön" att läsa. 



Film

Hej på er! Idag har jag inte gjort så mycket, eller jo det har jag faktiskt. Jag har städat mitt rum och röjt ut böcker som jag inte vill ha längre, alltså typ barn-böcker. Sen har jag spelat fotboll också (: 

Nu ska jag kolla på film och äta godis, greaaat! 



10 saker..

...du kanske inte visste om mig:

- Jag tycker att matte är jättekul.

- Jag älskar att vara jätte trött så man bara somnar direkt när man lägger sig.

- När jag kommer in i en riktigt bra bok, har jag svårt att sluta läsa.

- Jag blir alltid väldigt glad när folk ger mig komplimanger.

- Jag tycker att det är kul att spela fotboll när det ösregnar.

- Jag tycker om att laga mat.

- Jag har hög press på mig själv.

- Jag har världens bästa humor, skrattar åt det mesta (;

- Jag tycker om att göra designer åt folk.

- Det tar väldigt lång tid för mig att komma på sånna här saker.

The spring comes?

Halloj! Min uppdatering är verkligen sämst, men jag har mycket annat att göra i veckorna. Men nu sitter jag och lyssnar på musik. Tog precis ett foto och redigerade lite (bilden i detta inlägget). Nu ska jag göra lite kemi. Bara en sak.. Idag på väg hem från skolan så var det jätte varmt!!??? Haha. Man kunde gå utan vantar utan att frysa och jag var i alla fall VARM i jacka, och jag fryser typ alltid. Haha, jag är jätte glad! Snart kanske snön är borta? Håll tummarna för det!
Puss