> -

SKOL-DM

Ska strax gå till skolan, men idag är det skol-DM i fotboll. Och jag är en av de "uttagna" så det är jättekul. Vi ska åka iväg till någon skola för att spela efter klassrådet. 

Måste gå nu, puss

tränat ;D

Hallloooj! Idag har jag tränat 2 gånger, haha (: Först i förmiddags var jag på Träningsverket (gym) och "gymmade" där någon timme eller så. Det var skoj. Och sen var det fotbollsträning. Det var superkul. Men nu måste jag hoppa in i duschen, sitter fortfarande här med mina svettiga fotbollskläder och vi får gäster om typ 10min?

Känner att det här inlägget var väldigt intressant, men bättre än inget, eller hur? (:

puss

L.O.V.E







www.weheartit.com

chokladsås-skal?

Hejhej!

Nu har jag precis ätit glass med någon chokladsås man häller på, och då stelnar den som på glasspinnar ni vet!? ;) Köpte det idag på ICA. Det var ganska gott men det blev lite mycket typ, haha.

Innan idag så fixade jag typ ID-kort och bankkort och så har jag gjort läxor. Nu ska jag strax kolla på halv åtta hos mig på tv4-play.

puss

Bloggtorka

Som ni säkert märkt har jag inte bloggat på ett par dagar. Men det är för att jag har varit sjuk och bara legat i sängen/soffan några dagar. Men nu är jag på bättringsvägen så jag ska blogga mer lovar jag. 

Idag blir det att bara vara hemma och städa lite i mitt rum, göra lite läxor m.m. Fast nu ska jag kolla på ett tv-program.


puss

Spring & Summer



Ganska "enkla" men så snygga saker från H&M. Detta skulle jag gärna göra lite plats för i min garderob (;


SPK


Svar: Om du menar hela headern, alltså hela bilden längst upp på sidan så fixar jag det i Photoshop. Jag antar att det är det du menar. Men menar du själva fotona så tar jag ju bara dem med en kamera och klistrar in i själva headern. Hoppas du förstår. Kram (:


I'm home

Chacha bloggeeen! Haha. Men hej på er.

Kom hem från skolan för kanske 15 min sen. Sen dag idag. Slutade 5 i 4, så det är ganska segt.. Men vi byter ju klassrum efter varje lektion så det känns ändå inte så långt.

Nu ska jag i alla fall äta lite mellanmål och ta tag i läxorna så jag får dem ur vägen.

C ya l8r! ;)


Gaaash, am I an alien? Men mina ögon ser lite alien-aktiga ut ;p

Solsidan är underbart

Nu har jag kollat på Solsidan och gjort lite annat. Jag diggar verkligen det programmet! Så himla kul. Det skulle inte förvåna mig om det var programmet i svensk tv men högst tittarsiffra. Nu är det en hel VECKA kvar innan vi får se det igen.

Hörs i morgon,
kram. 


JAAA..

..nu börjar Solsidan alldeles strax. Gud vad kul det ska bli, haha! Har verkligen saknat det. 

Ska ta på mig myskläder och så nu. 

Puss

Photoshop guide

Här kommer en liten guide på att klippa ut bilder i photoshop och få in de på en annan bild utan att det blir hackigt m.m. Har fått en del frågor om det så jag tänkte att jag kunde visa hur man gör ;) Hoppas ni fattar! 










Som ni ser är det ganska enkelt när man väl vet hur man gör.

Puss


alla de här rubrikerna...

Hej på er!

Idag har jag inte gjort så mycket, var ute en stund förut och det var skoj! Om en 30 min eller så kommer en kompis och hämtar mig så blir det fotboll. Kul ska det bli. Sen ikväll så ska Lovisas familj på middag här. Det blir nice!

pussss

webbcambilder är i alla fall bättre än inga bilder alls ;)


unserious photos of me..

..Bara för att jag inte har något att skriva ;)








2 days

Förlåt, förlåt, förlåt! Min uppdatering är den sämsta, jag vet. Men jag har inte haft tid att blogga i veckan. Ska försöka blogga nu under helgen.

Igår: Efter skolan så åkte jag in till stan och mötte mamma. Jag köpte ett par svarta lite blanka byxor från Tommy Hilfiger & 2 par trosor från Björn Borg. Är mycket nöjd över köpen. ;) Ja, det var väl det jag gjorde igår. 

Idag: Så var skolan som vanligt, slutade 13.50, så det var skönt! Sen så följde Moa & Julia med hem, så fikade vi, spelade lite spel & såg på film. Nu har jag precis ätit räkor, mums. 

Kram

Amanda

Hej!

Jag är med och tävlar om att bli veckans blogg hos Amanda. Så gå gärna in där och "rösta" på mig eller bara läs hennes blogg som är kanon! ;) 

Puss

bonjour

Gomorron'

Snart bär det av till skolan, men först kan jag berätta om gårdagen som jag inte gjorde igår. Först var det ju skola som vanligt. Slutade vid 3 typ, så det var skönt. Sen var jag med Julia innan fotbollen. På fotbollen hade vi fys, det var jättekul men jobbigt! (: 

Ska gå om typ 20-30min så jag måst fixa mig i ordning nu.


hittade någon bid jag gjorde typ i höstas ;p

dagens

God morgon!

Aa, nu är jag vaken och har typ klätt på mig, ätit osv. Så jag är helt färdig trots att det är typ 1h kvar innan jag ska gå. Men det är skönt (: Lite jobbigt att gå upp så tidigt nu igen, nu på lovet har jag vant mig vid att gå upp tidigast kl.10 typ. Men det blir nog bra!


Väldigt bra bild, men det får duga!
Jeans - JC
Stickad grå kofta - MQ
Svart t-shirt - Björn Borg
+ accesoarer osv.

school starts

Idag var jag ju som sagt med Lovisa. Det var skoj! Vi gjorde typ lite allt möjligt.

Nu har jag precis duschat så jag ska fixa i ordning lite saker till i morgon, då skolan börjar. Ska bli kul att träffa alla kompisar man inte träffat på lovet & så.

Det här blir det sista från mig idag, så god natt!

Lovisa comes soon

Snart kommer min kompis Lovisa hit, så det kommer bli superkul! Vet inte riktigt vad vi ska göra, men det blir bra.

Nu ska jag gör i ordning mig & bädda min säng! ;)



Mitt öra är ganska liteeet!




Kusinerna

Har inte bloggat så mycket denna veckan, men snart är lovet slut så man vill ju "ta vara" på lovet fullt ut och då är inte det genom att blogga för mig (: 

Men nu har jag i alla fall ätit middag. Förut var mina kusiner här ett tag, för en av dem spelar en innebandycup här i närheten så de hälsade på, så det var kul!

Nu ska jag kolla lite saker på datorn, facebooka osv.

Pussheej

Haha, mycket vackert! <3

Idaaaaa

Strax ska vi få gäster, eller de ska komma k. 18 så de är nog här snart! Hinenr skriva snabbt.

Idag har jag varit med Ida, vi åkte skidor. Haha, det gick väl kanske inte så jääättebra i nerförsbackarna haha :p Men det var kul! 

Men nu måste jag sluta! Vi hörs

Lan

Hallu!
Nu har jag typ ätit frukost och vaknat. Fick lägga mig med öronpropp igår kväll, för min bror har typ "lan", så det låter litee... 

Men nu ska jag i alla fall ta en dusch, sen får jag se vad som händer ;)


Haha, typ 2 år sen, kommer ihåg att jag var ÖVERLYCKLIG för att det var sååå mycket snö.. Ingenting jämfört men nu ;p

Mina headers genom tiderna















Detta är alla mina designer "genom tiderna". Den första hade jag först, andra hade jag sen osv. 
(Klicka på de för att få dem större.) 

stan

Kom nyss hem från stan, åkte in dit innan lunch någon gång så mötte jag mamma så åt vi lunch. Sen gick vi en sväng på stan. Jag köpte en väska & typ vanliga svarta "nylon-strumpbyxor". 

Cyaa!

SURPRISE!

Ser ni något nytt? - Det gör jag!

Ja, jag har gjort en ny design åt min lilla blogg. Så nu är jultemat borta och en "vanlig" design är inne. Fast med vinterfoton ;)
Jag tycker att den blev ganska fin, eller asså den känns lite "annorlunda" på något sätt.. Vi får se hur länge den stannar. 

Vad tycker ni om den? 

Tump up / Tumb down? haha. 


(klicka för större bild)





jamen, välkommen nya snön!

Jahopp, då får man väl bara välkomna den nya snön. Haha. Det ÖS-SNÖAR ute, om det går att säga. Haha, det lät lite skumt. Mycket snö är det i alla fall! Känns som att snön kommer att vara kvar till sommaren. Första snön kom typ precis efter eller under höstlovet, minns inte riktigt. Men typ början av NOVEMBER och sedan dess har det varit snö här. Det är fint med snö i alla fall! Hellre snö än regn. ;)




Hos Lovisa

Hej på er! Nu är jag hos Lovisa, vi pratar om massa skojiga saker och kollar på Phineas & Ferb. Snart ska vi nog äta så hörs senare!
Förresten så skrev jag ett inlägg imorse men jag glömde att publicera det, haha duktig som jag är! :)


Grenade - Bruno Mars


Johanna och Sara

Hej på er! Jag kom nyss hem från Johanna där jag var med Sara. Vi hade det superkul! Vi var ute och tog kort i det fina vädret m.m. Nu ska jag nog ta en macka eller något. 
Cya! 







HAPPY NEW 2011

Jag hade gjort detta som tidsinställt inlägg till kl. 00.00, men det har ju tydligen inte funkat.. Men det går ju bra ungefär 4h in på det nya året också (:


GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA ÖNSKAR JAG!
Hoppa 2011 blir ännu bättre än 2010 och att ni får uppleva mycket roligt!
PUSSAR & KRAMAR