> -

she will be loved

Kom hem från fotbollen för en stund sen, det var kul som vanligt! Har i alla fall duschat och ätit nu.. Bloggade inte tidigare idag men vi har så himla mycket läxor och prov denna veckan så jag hinner inte blogga så mycket. Nu sitter jag i alla fall här och gör väl inte så mycket, kollar lite bloggar och så. Men ska ta och läsa engelskan nu, så vi hörs senare eller i morgon! 

Just det, det har ju kommit en "blogg.se"-app nu, så det kommer bli lättare att göra mobilbloggar nu, jättebra tycker jag! 


hide and seek

Idag var skolan ändå helt okej, eller den flöt på så det var skönt! Nu sitter jag här och lyssnar på lite musik & pluggar NO. Känner att man typ blir lite depp av detta vädret.. Att det alltid ska regna, men såg att det skulle bli typ 18 grader och soligt på fredag, så vi får väl se, hoppas det stämmer, haha!

Vet ni? Jag fyller år på söndag! Haha, jag längtar i alla fall!


måste skynda mig nu!

Godmorgon! Ska gå till skolan alldeles strax så måste skynda mig och fixa det sista, tänkte bara göra ett blogginlägg. Idag är det ganska lång dag, men det är mycket raster + hemkunskap så ganska skön dag ändå! Kommer väl hem någon gång vid 16 så jag bloggar då! 


the church

Igår bloggade jag ingenting, mina kusiner var ju här & sen kom farfar med hans fru, så jag hade helt enkelt annat för mig! Idag har jag i alla fall inte gjort så mycket, i förmiddags var jag i kyrkan och hjälpte till, för man ska göra det en gång.. Det var i alla fall dop där idag. Fick väl inte göra så jättemycket men det var helt okej! Sen hade jag inget att göra så jag bakade cupcakes, hehe.. Har inte smakat än men de ser i alla fall goda ut! Ska snart ut en sväng med Sanna, så det blir säkert kul!

Var ju inte heller med på matchen idag pga av att jag var sån där "hjälpare" i kyrkan.. Men vi spelade i alla fall tydligen lika, så nu är vi säkrade för Sanktan, känns så sjukt kul!



Torbjörn Nilsson & lerigt...

Kom hem från träningen vi hade med Torbjörn Nilsson för en stund. Det var verkligen jättekul!

I skolan hade vi ju orientering på förmiddagen, man kan väl inte precis säga att det gick bra, haha. Först letade vi efter en kontroll i typ 30min.. Sen sket vi i den och fortsatte, så var den typ på samma ställe som några andra, lite segt. Så trillade Amanda så hennes skärm sprack på iPhonen så alla var typ ganska sega och så, ville bara komma i mål, så skulle vi ta en "genväg", så sprang vi där och så bara sjönk vi ner i massa lera, haha helt sjukt mycket lera.. Sjukt kul var det i alla fall! Sen kom vi väl inte i mål på toppentid, men jaja.. Sen var vi med på typ 5-10min av geografin sen skulle vi ju till Valhalla, så egentligen ganska onödigt att vara i skolan, haha. 

Men nu måste jag städa mitt rum för det är sjukt stökigt och mina kusiner kommer snart så ja


haaappy

Kom hem för en liten stund sen. Har varit en jättebra dag idag! Först hade vi Religion, dock var den lektionen ganska lång, men i alla fall. Sen matte & sen slutade vi, så det var jättehärligt! Då gick jag och några kompisar till Askimsskolan för de skulle hälsa på sin gamla fröken och så! Sen åkte i alla fall jag, Julia, Moa & Johanna till förlunda torg. Först åt vi lunch på Subway & satt där och pratade om allt möjligt jättelänge, jättemysigt verkligen! Sen gick vi runt ett tag och kollade & så, men hittade inget som jag köpte. Sen gick vi och tog varsin McFlurry och pratade ännu ett långt tag! Sen träffade vi en del vi kände och så var tydligen Maria Montezami där, så vi gick och kollade men det var helt sjukt lång kö fram till henne så jag tog bara ett kort på henne, hehe. Har i alla fall haft en toppen dag & är på jättebra humör, haha! 

haha, skev bild, men skit samma..

måla naglarna

FML, jag hade skrivit ett långt inlägg om mina naglar (haha), så råkade jag självklart trycka på någon knapp så allt försvann, men orkar inte skriva om det.. Men i alla fall, ska ta och måla naglarna ljusblåa nu! 


slapp vecka ändå

Har precis gjort klart lite läxor, så det känns verkligen jätteskönt! Kollar lite bloggar & gör inte så jättemycket faktiskt.

I morgon har vi halv studiedag så det är jätteskönt. Eller har ju inte varit i skolan på 2 dagar, men det är skönt ändå! Så har bara två lektioner i morgon förmiddag sen slutar vi. Sen på fredag har vi orientering hela förmiddagen & sen bara en lektion.. Eller en halv för mig för får gå från den för vi ska ju ha träning med Torbjörn Nilsson, så det blir verkligen inte direkt mycket "riktig" skola för mig denna veckan. 



Skolfoto



Spegelvända bilder för de är tagna med datorn. Blev inte så jättenöjd med gruppbilden, haha, men det funkar. Det som är mest segt är att man får skolfotona, men inte skolkatalogen, eller asså man får vänta på den mycket längre.. & det roligaste är ju skolkatalogen.. :)

sjuk

Jag vet, jag är helt sjukt dålig på att uppdatera min blogg.. Säger alltid att typ "jag lovar att bli bättre" men jag håller typ aldrig det, haha. Men ska göra mitt bästa nu och försöka uppdatera bättre! Orkar inte berätta vad jag har gjort sen jag bloggade sist. Men jag har i alla fall blivit sjuk så har varit hemma från skolan igår & idag.. Hoppas bara jag hinner bli bra till fredag för då ska jag, eller mitt fotbollslag ska ha träning med Torbjörn Nilsson, så det kommer bli sjukt bra tror jag! 

Just nu ligger jag i sängen & hostar.. Ska nog snart ta mig en dusch, så jag blir lite pigg. Lär väl inte göra något speciellt idag, typ vila, kolla på film och så. 


vinst & ishockey

Hej! Kom hem från att ha spelat match för en stund sen, eller ja, några timmar sen, så har duschat och ätit och så nu. Vi vann med 3-1 tror jag, så det är härligt! Vi är nästan säkrade för Sanktan nu, så det känns jättebra. Om en stund ska jag på ishockey. Frölunda mot något lag.. Haha, vet inte vilka. Ska i alla fall dit med Julia & Johanna så det kommer bli kul! Men nu måste jag fortsätta städa mitt rum, hehe..



07.35

Ska bara packa ned kläder till idrotten, sen är jag klar typ. Går om typ 30 min så tittar väl på tv en stund nu, eller spelar wordfeud, haha, så sjukt kul är det! Fast egentligen inte, för alfapet är tråkigt tycker jag & det är ju typ samma sak. Aja, men hade gott!


born to be somebody

Är hemma från fotbollen nu, eller, har varit det i typ en & en halv timme men.. Har i alla fall tagit en dusch nu & ska faktiskt ta och borsta tänderna och fixa inför i morgon och sen lägga mig för jag är verkligen sjukt trött! I morgon ska vi orientera på gympan och det är sista lektionen, & vi ska springa typ där jag bor ungefär & sen måste vi ner till skolan igen tror jag så det känns lite onödigt.. Men får se om man kanske kan gå hem därifrån ändå. Aja, bloggar i morgon i alla fall. Puss

h☮me

Hejhej,
idag var det det en ganska seg dag i skolan, eller torsdagar är alltid väldigt sega & långsamma. Slutade runt 15.30 tror jag så det var en ganska lång dag! Men nu är jag i alla fall hemma. Väntar på att mina nudlar ska bli klara så ska jag äta dem och göra engelskan typ. Sen ska jag på fotboll så det blir skoj!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ÄLSKADE MAMMA!


NEW BODY

Nu måste jag gå ut och försöka sälja New Body, gör det med fotbollen för att tjäna pengar till någon resa nästa sommar, antingen Italien eller USA, det hade varit awesome att komma iväg! Så ska gå ut & få in lite cash nuuu, hehe! Gillar egentligen inte att gå runt och knacka dörr & försöka sälja så mycket, men det är sjukt värt om man får åka utomlands med laget! 


daa town

Hej! Kom hem från stan för en stund sen. Kollade på lite saker jag önskar mig, fyller ju år snart! Wiihoo! Hittade en massa fint, så hoppas jag kanske får något! Köpte även present till min kära vän som har fyllt år och ska ha tjejmiddag, ni veet! Så hoppas den presenten blir bra. Skulle egentligen gått på talangträning idag, men i torsdags på fotbollen skadade jag knät och det är fortfarande lite svullet och gör ont när man springer, så skulle vila det. Dessutom var jag jättetrött i förmiddags så hade typ inte pallat! 

Igår kväll var jag med Johanna & Moa, vi typ pratade, kollade på the vampire diaries & det var jättebra & så åt vi massa gott & så! Det var i alla fall mysigt.


nineeleven


10 år sedan..
Rest In Peace

videoblogg


bilden är typ jättelångt efter ljudet, men jajaaa

helt slut!

Kom hem från den här fotbollssaken för en liten stund sen. Det var jättekul men är verkligen helt sjukt trött nu. Känner mig typ alldeles död. Ska ta och duscha nu och sätta på mig myskläder & kolla på film eller något.

äntligen ny säng!

Tidiagare ikväll var jag och mamma och köpte ny säng till mig. Så jag sover äntligen inte på en madrass längre.. Haha, nej men fick stå ut med madrass i några veckor. Men är i alla fall supernöjd! I morgon skulle jag egentligen på en konfagrej, typ info och sånt. Men så blir det inte, för min tränare ringde och sa att jag skulle på någon typ utbildning/uttagning inför stadslaget, vet inte riktigt vad det är. Kommer säkert inte med, men det blir nog jättekul ändå! Men ska packa i ordning lite för det nu. 


vann matchen!

Kom hem från matchen för en stund sen. Spelade hemma mot Kungälv och vi vann med 4-0 så riktigt härligt & vi spelade jättebra! Efter matchen fick alla varsin sån här marabou sensation eller vad det heter, ja, ni vet vad jag menar. För vi har typ fått 15kg choklad för våra föräldrar gjorde något häromdagen på en affär. Orkar inte förklara, haha. Men det var gott iallafall! Men nu ska jag äta lunch så vi höreees!




never say never

Idag efter skolan så åkte jag in till stan med Julia, först fikade vi & sen gick vi runt lite så. Fick med mig en tröja som jag kan visa i morgon. Nu har vi precis tittar på Never say never & den var verkligen så bra som alla säger! Tänkte liksom aja, så bra kan den ju inte vara. Men den var verkligen jättebra! Sitter och lyssnar på Justin Bieber nu & kollar runt lite.





lång fredag

Sitetr här och borstar tänderna just nu. Går väl om typ 30min så jag behöver inte precis stressa. Idag är det en ganska seg dag. Eller först har vi en lektion sen håltimme & så slutar vi typ 15.30 med idrott.. Men sen är det helg så det är toppen! Men efter skolan ska nog jag & Julia in till stan en sväng. Men jag bloggar senare! 


Kungligt

Bloggade inget igår, men efter skolan gick jag & några andra kompisar hem till Julia & åt tårta som hade blivit över sen hennes födelsedag.

Lite senare på kvällen åkte jag med Julia & hennes pappa ut på havet en stund för det var så fint väder! Vi bestämde oss för att åka till Vinga (en fyr) & det gjorde vi. Så kom vi dit och la till och var där en stund. Sen fick vi reda på att kronprinsessan och Daniel skulle komma dit om typ 10 min!? Haha, så vi träffade dem och jag och Julia pratade faktiskt med dem en liten stund. Haha, det kändes faktiskt ganska fräckt. Vi hade liksom ingen aning att de skulle komma dit!? Haha, det blev en lyckad kväll i alla fall!

Nu har jag spelat fotboll och ska hoppa in i duschen strax.