> -

here's my number, so call me maybee



SPRÄNGS SNART...

... av allt plugg!
Kom hem från skolan runt 15 tror jag. Hade tyska sista lektionen och fick tillbaka provet, gick bättre än jag trodde, hehe. Så jag är nöjd! Nu sitter jag här och har gjort lite fruktsallad till mellanmål, ska ta och göra riktigt mycket franska nu så jag klarar provet i morgon, känner på mig att det kommer bli skitsvårt. Sen måste jag plugga lite andra saker bl.a matte, för det har jag prov på fredag och i morgon kommer jag inte plugga för då är det konfa. Haha, okej, skittråkigt att läsa att jag pluggar etc. hela tiden, men denna veckan är helt sjukt jobbig verkligen! Wiieee tagga PLUGGAPLUGGAPLUGGA... Hoppas ni har en roligare eftermiddag än vad jag har! Puss

Ååh, vad jag saknar Guadeloupe...

P.L.U.G.G.A.R



INGEN SKOLA :)))))))

Kom hem från skolan typ 11.45 eller något. Slutade 11.20 för alla lektioner efter lunch blev inställda p.g.a vattnet ej funkade i skolan, så man kunde inte gå på toa eller något. Hade bara klassråd och hemkunskap, fast vi hade ju inte hemkunskap för det gick ju inte så vi läste några sidor, svara på frågor och sedan slutade vi. Najs, hehe. Ska byta om till mjukiskläder nu, ta mig lite lunch och sätta mig med massa plugg, så det blir gjort. 



D. OUTFIT


Byxor/True Religion
Kofta/Juicy Couture
T-shirt/Monki
Skärp/Mulberry
Skor/Primeboots

VS BIKINITÄVLING

Jag är med och tävlar om en valfri bikini från Victoria's Secret på denna tjejens blogg, klicka här för att komma till tävlingen och var med själv! Åh, hade inte varit dumt att vinna asså... Fingers crossed! 


TRÄNAT

Har precis ätit middag och duschat efter fotbollsträningen som var väldigt kul idag! Det var 3 tjejer från Väster som var och provträna hos oss, så får hoppas att de stannar! :) Nu ska jag i alla fall göra hemkunskapsläxan och sen ska jag nog lägga mig ganska tidigt idag. Är jättetrött! Just det, var en sväng på Matmässan med mamma i eftermiddags & det var kul! 


ÅKT SEGWAY WEEEE

Wiiiiiiiiiii, vet ni? Glömde att berätta i förra inlägget men hehe, igår åkte jag segway. Baaaaallt! Hehe, nej, men det var häftigt :)) Det var några killar som var ute och åkte så fick vi prova, så det var skojigt! Sen nu nyss när jag åt frukost så åkte de förbi på den utanför såg jag, haha, eller ja, en av dem åkte på den. Haha, fy vad ballt att ha en segway.
image description
Haha, suddigt men jag printscreena en video :)))

Moa, Julia, Emma & Johanna

GOD MORGON! Igår vid 15-tiden gick jag iväg mot Johanna. Där var jag med Moa, Julia och Emma, det var riktigt trevligt :)) Sen efter vi hade ätit middag åkte Johanna och Emma hem till Emma och jag och Moa gick hem till henne och fixde lite och sen kom Julia tillbaka. Hade en trevlig kväll i alla fall och kom hem vid typ halv ett och då däckade jag direkt, hade ju varit vaken sen 05.30 och spelat cup så jag var verkligen trött, haha! Idag måste jag plugga franska, weeeeeho... 


FOTBOLLSCUP

Hejhej, kom hem för typ 2h sen eller något. Gick i alla fall upp 05.30 idag för att spela en fotbollscup på Orust med några i laget. Det var kul, gick väl lite sådär de första matcherna, men sista matchen vann vi mot Näset, så det var gott! Nu har jag i alla fall ätit lunch och duschat mig fräsch. Ikväll ska jag vara med några kompisar, har inte bestämt allt än men jag berättar säkert mer senare eller i morgon.


Francisco Lachowski


HAHAHA


20/2

Slutade skolan vid 15.30 idag, så ganska sent men det var ändå en hyffsat skön dag idag. Lovet har gått sjukt fort men jag har i alla fall haft kul med kompisar och varit på spa under lovet så jag är nöjd! Nu är skolan igång igen och man får bara stå ut med läxor och prov i 2v till sen är det prao i 2v och det ska bli jätteskönt att slippa massa läxor och prov ett tag! Nu ska jag i alla fall bädda ner mig med gossip girl och en kopp thé, mår inte alls bra, fryser som sjutton och har jätteont i magen.. 



Bilder från Guadeloupe?

Har fått ett par frågor om jag inte kan lägga upp bilder från Guadeloupe, och det ska jag självklart göra, har varit på väg flera gånger men kommit av mig och helt enkelt inte hunnit. Men jag ska verkligen försöka få upp ett inlägg med foton nu i veckan! :)

Tennis

Tidigare idag var jag iväg och spelade tennis med Julia & Johanna, så det var skoj! Sen jag kom hem har jag bara latat mig, haha. Är typ sömnig, kanske ska sova lite eller något sånt? Nej, men ska i alla fall ta och göra någonting nu. Vi hörs :)
image description

GOD MORGON

Vaknade för drygt en timme sen kanske, men ligger fortfarande kvar i sängen. Ska ta mig upp nu och göra lite frukost till mig.

16/2

Jag misslyckades med mitt tidsinställda inlägg som skulle kommit upp under dagen. Men i morse åkte jag, Moa & Julia in till Egg & Milk och åt en mycket god men väldigt mättande brunch. Satt där ett tag och pratade om allt möjligt! Mysigt. Sen åkte vi in till stan och gick runt i affärer tills vår bio började, vi såg En gång i Phuket och den var rolig & bra tycker jag! Sen gick vi runt ett tag i stan och jag hittade en t-shirt på Weekday som jag fick med mig hem. Kom väl hem för en dryg timme sen och sen dess har jag bara slappat och kollat på gossip girl, love! Om någon timme ska jag iväg till gymmet och träna, ska på pass men får se om jag även gymmar eller springer lite. 


Spa

Kom hem från spaet idag vid 18-tiden skulle jag tro och vi kom väl dit runt 10. Det var i alla fall jättehärligt! Vi hade någon "renande" sparitual där man fick en liten korg med ansiktsmask, hårinpackning, scrub, bodyoil, krämer etc. och ett blad där det stod hur man skulle göra, så gick man runt i olika pooler, duschar, bastuar osv. och man kände sig jättefräsch efter, verkligen. Hur mysigt som helst. Vi åt dessutom lunch där och maten var hur god som helst! :))image description

Sankt Jörgens!

Just nu om allt gått som planerat befinner jag mig på Sankt Jörgens Spa över dagen, vilket säkert är väldigt skönt och avkopplande. Har aldrig varit på spa innan men jag tror verkligen att det är väldigt mysigt. Är i alla fall här med min mamma. Jag hör av mig igen när jag kommer hem och berättar mer!

happy valentine's day!


SURPRISE!

I förrgår berättade jag ju att jag skulle sova hos Johanna med Julia och så blev det. På kvällen låg vi och pratade om allt och kollade på Breaking Dawn. I går hade vi i alla fall ställt väckarklockorna på 8.30 och då gick vi upp och lagade en god frukost som bestod av pannkakor med nutella, scones, äggröra & bacon. Den packade vi sen ner i en korg och tog med oss till Moa som är lite sjuk. Så överraskade vi henne med den, kul & gott, hehe! Sen snackade vi, kollade på 2 skräckfilmer och bara latade oss. Idag har jag tillbringat alla hjärtansdag med Sanna. Vi har egentligen inte gjort något speciellt, bara "varit" och haft det mysigt. Nu ikväll åt jag och min familj en jättegod middag, hehe. Sen till efterrätt åt vi chokladdoppade jordgubbar och vindruvor. Mums :)))) 


R.I.P WHITNEY HOUSTON


Wild Ones

Hejhej! Nu ska jag snart iväg mot Johanna igen, ska sova där med Julia och vi har planerat en sak vi ska göra i morgon, kommer bli braa, hehe. Men det berättar jag mer om i morgon :):))) Har i alla fall packat klart allt nu men ska bara vänta tills mamma och pappa kommer hem innan jag går. 



Schlagerkväll med mina fina

Idag har jag mest slappat hela dagen hittils, skönt det med ibland, hehe. Ikväll kommer i alla fall Moa, Johanna och kanske Julia hit för en myskväll med melodifestivalen och massa godsaker! Kommer nog inte blogga så mycket mer idag än detta. Men kanske kan fixa något tidsinställt åt er i alla fall! :)

GIRLS


SPORTLOV

Kom hem från skolan för en liten stund sen, lugn dag idag men väldigt lång. Skönt med lov nu i alla fall! Om en stund ska jag iväg och dansa zumba med några tjejer så det blir kul. :))))

GOD MORGON


NIONDEFEBRUARI

Hejhej, har precis kollat på gossip girl och tror jag ska släcka snart, börjar bli riktigt trött. Hade no-prov idag och det gick nog ganska bra, några frågor var jag lite osäker på men det gick nog helt okej i alla fall. Har inga läxor tills i morgon så det är verkligen jätteskönt, snart lov dessutom, weeeho! Var på fotbollsträning förut och det var jättekul som vanligt men min vattenflaska frös, eller ja, vattnet, så jag kunde inte dricka något, buuuhu, men ah, hehe. Ska sova nu god natt :))

Affro

Affro var faktiskt jätteskoj! Inte alls lika svårt som zumba, hehe. Eller asså inte lika mycket svåra steg att hålla reda på, jättekul i alla fall. Innan var jag ju på body toning och där var det ganska mycket mage och sen var det magövningar i slutet på affron så det känns typ som att jag skulle ha 6-pack nu? Hehe, nej, men träningsvärk i magen kommer jag nog ha i morgon. Nu har jag ätit middag och ska hoppa in i duschen. 


Ice skating

Chacha bloggeeeeeen. Idag hade vi halv studiedag och först gick jag, Amanda, Sanna och Julia hem till Julia och hämtade skridskor och ishockeyklubbor och sen gick vi till mig och lagade lunch och hämtade mina skridskor, sen gick vi i alla fall bort till en damm väldigt nära mitt hus och åkte skridskor och hade med oss varm choklad och lussebullar, åh, mysigt! Men vi hade ju ingen puck för det skulle Sebbe, Adam och John ha med men sen bangade de så vi fick spela utan puck, toppen liksom, hehe, ne men så försökte vi få dit några andra som hade puck men det slutade med att vi hade en pinne som puck, why not liksom? :)))) Nu har jag i alla fall kommit hem igen och känner att jag verkligen måste plugga lite. Ska iväg till träningsverket sen och gå på Body Toning och sen Affro, hehe. Hoppas Affro är kul, har aldrig varit på det men det blir nog najs, så i vilket fall måste jag i alla fall hinna plugga innan så det är bäst att jag sätter lite fart nu.. Har kemi-prov på torsdag och jag orkar vekrligen inte med det... 


Zumba

Har inte bloggat på evigheter i know. Men nu är det i alla fall måndag igen, sjukt vad snabbt veckorna går. Snart är det liksom lov igen? Skönt! Nu ska jag i alla fall alldeles strax på zumba med fotbollen, så det blir najs! Fick någon fråga om jag kunde lägga in bilder från guadeloupe och det ska jag självklart göra, det lovar jag, så snart som möjligt! 



Skola

Tänkte bara säga god morgon nu innan jag drar mig mot skolan. Idag händer väl inget speciellt förutom att det är konfa i kväll. Men jag bloggar nog efter konfan. Ni får ha en bra dag, puss