> -

Schteking

Sitter ute här på altanen, sjukt härligt. Gjorde lite läxor o så förut, men nu har jag en paus ute i solen. ;)

Skolan idag var chill (haha). På livskunskapen ska man göra en film om mobbning, och sen en lösning på det typ. Och min grupp blev klara idag så vi visade upp den, och självklart var den bäst då va!? Haha, nej men det blev faktiskt bra! Och ganska lång.. Eller ja, 12 minuter typ. Anywaay, så är det en kul idé att göra film i skolan tycker jag!

Hade shorts i skolan idag också, första gången i år. Haha, det känns ganska sjukt att det är sommarväder i slutet av april! Man kan ju inte direkt klaga. Bara att tacka & ta emot! ;)


Schteker på soleeen!

red nails & sungoa tjejer i goa Barcelona

GLAD PÅSK


Sjukt härligt med sommarväder på påskafton. Haha, det är faktiskt bättre väder här i Götet än vad det var i Barcelona.. ;) Satt ute i solen förut, och det var verkligen skönt. Typ 20 grader i skuggan.

Hemma från underbara Barcelona

Nu var det verkligen längesen! Igår eftermiddag kom jag hem från en underbar resa i Barcelona. Vi hade det verkligen super. Vädret hade kunnat vara bättre, men vi hade i alla fall sjukt roligt. Jag kan lägga ut några bilder lite senare. ;) 


Macarones

Gjorde macarones i fredags tror jag. Man kan frysa dem så de är till påsk! ;) Men de blev faktiskt braa! Gjorde choklad & pistage, hallon och citron. Pistage/choklad. Finns inga kort på de andra.. De blev lite mer misslyckade, menmen ;)

Girls just wanna have fun

Hallluu!
Kom hem från skolan för en stund sen, eller ganska längesen.. Men dagen har i alla fall varit skön och bra! ;) Nu måste jag plugga. Jag har fysikprov på fredag. Och fysik är väl inte det allra enklaste tycker jag.. Eller det är väl för att det inte är så kul. Menmen, det måste göras! Sara på arabiska, fast det är spegelvänt ;) Men min franska lärare typ skrev allas namn på arabiska på tavlan, haha.

Underbart

Kan man göra annat än att älska vädret? Sjukt härligt att det äntligen är varmt! Man kan ju typ ha shorts, haha! Något annat som också är grymt bra är att om 6 dagar åker jag till Barcelona med alla underbara i fotbollslaget. 
Hörde att det var typ 28 grader där förra veckan(!?), så jag hoppas att vi får det varmt vi också! ;) Kommer i alla fall bli grymt kul i vilket fall. 


Sommaren känns inte lika långt borta längreee!Barcelona

För lite mindre än 2 år sedan så var jag med mitt fotbollslag i Manchester. Det var sjukt roligt! Efter den resan så började vi fundera på Barcelona, och nu har tiden gått och om lite mer än en vecka är vi där. Det kommer att bli awesomee! 


love fridays

Idag var skolan  kort och rolig. Hade dock matteprov sista lektionen, men det kändes ganska bra, så det var inte så farligt. Ååh, fredagar är bara så sköna, när man går hem från skolan så väntar en skön helg. Härligt! Ska snart iväg och bla. köpa present till en kompis.


bättre bloggning på väg.

Som ni säkert märkt har jag inte bloggat på ett par dagar. Har tagit en liten paus. Men nu är jag tillbaka med ny energi! Så nu ska bloggning bättras. Glöm inte att ni alltid kan ge mig tips och berätta vad ni vill att jag ska förbättra på min lilla blogg. ;) 

Kram

Spring

Dålig uppdatering. Yes, I know. Men igår orkade jag bara inte. Spelade fotboll på morgonen och hade match på kvällen sen, och däremellan fick bloggen vila. Idag var det lång dag i skolan, men inte så jobbig. 

På historian kom någon gubbe från någon organisation. Kommer inte ihåg vad den hette, typ Gideoniterna eller något sånt, men han gav oss i alla fall varsin bibel. Jag tror inte jag kommer få så stor användning för den, men man vet ju aldrig. ;)

Efter skolan så satt jag ute i solen och gjorde lite läxor samtidigt. Riktigt härligt. Det var ju typ 10+ idag!? Sjukt härligt att våren är här nu, eller i alla fall på gång! 


t-träning


I morgon bitti ska jag på "talang-träning", så nu ska jag lägga mig och läsa Frida och sedan sovaa. Puss

SaturdayByxorna


D.E.N.I.M


"Dagens"

Dagens outfit: Beiga byxor, oversize t-shirt
Dagens frissa: Uppsatt i en bulle
Dagens smink: Inget
Dagens längtan: Sol
Dagens humör: Glad
Dagens har gjort: Handlat, bakat, varit inne på datorn, målat naglarna
Dagens väder: Grått & allmänt tråkigt!
Dagens bästa: Bara 2v till Barcelona
Dagens sämsta: Vädret
Dagens fundering: Om jag ska gå och ta ett tuggummi..

Black nails

Halluu!

För en stund sen var jag och mamma iväg och handlade och lite så. Köpte ett par byxor, bild kommer senare. Men just nu sitter jag och äter vindruvor. Älskar det! Haha. Fast nu ska jag ta och måla mina naglar. Svart får det bli denna gången.


Macarones

Kom hem från Julia för en stund sen. Vi gjorde bla. "macarones" ;) Ska bli spännande och smaka dem sen, men de blev ganska fina i alla fall! Den krämen inuti gjorde vi med dels vit choklad, men det brukar vara smörkräm tror jag!?
Skolan var typ inget speciellt. Jag har nästan inte blivit lurad något idag.. ännu, trots att det är 1 april. Har ni gått på någon lögn idag?