> -

10 SANNINGAR OM MIG SJÄLV

Dag 1: Fakta om mig 
Dag 2: Bästa filmerna
Dag 3: 5 snyggaste killarna & 5 snyggaste tjejerna
Dag 4: Min framtid
Dag 5: Min familj
Dag 6: Drömresan
Dag 7: 10 sanningar om mig själv
Dag 8: I min väska
Dag 9: Mina kompisar
Dag 10: Favoritlåt för tillfället

10 SANNINGAR OM MIG SJÄLV:

- Jag drömmer väldigt ofta mardrömmar. (Fick en drömfångare i julklapp så får hoppas att den hjälper nu, haha)
- Jag älskar att vara solbränd och ha solblekt hår, hehe
- Jag älskar när jag lyckas med saker och vinna, kan vara vad som helst, men blir oftast på dåligt humör i alla fall en liten stund när jag missyckas eller förlorar.
- Jag tycker det är jättekul att laga mat och baka osv. 
- Jag tycker att alla sorters vita iPhones är säkert tusen gånger snyggare än de svarta.
- Jag hatar att börja läsa en bok, det tar alltid lång tid innan jag "kommer in" i handlingen, så jag brukar ge upp.. Men när jag väl läst halva boken har jag svårt att släppa den. 
- Jag har aldrig ägt en skinnjacka i hela mitt liv, haha, men skulle gärna vilja ha en.
- Jag har mörka gröna ögon, och helt ärligt tycker jag det är ganska snyggt, haha.. 
- Jag älskar när man skriver med en bra blyertspenna, åh, det blir så fint, haha.
- Jag är ganska lättskrämd och typ när jag sitter på bussen själv dömmer jag alltid folk ifrån utséendet vilket inte alls är bra, menmen..



DRÖMRESAN

Dag 1: Fakta om mig 
Dag 2: Bästa filmerna
Dag 3: 5 snyggaste killarna & 5 snyggaste tjejerna
Dag 4: Min framtid
Dag 5: Min familj
Dag 6: Drömresan
Dag 7: 10 sanningar om mig själv
Dag 8: I min väska
Dag 9: Mina kompisar
Dag 10: Favoritlåt för tillfället

DRÖMRESAN:

Min drömresa skulle antingen vara New York eller en liten ö med vita sandstränder, värme, och allt bara är helt perfekt, ni fattar. Men i NY, gå runt på gatorna och alla häftiga affärer, shoppa hur mycket som helst, hehe. Alla sevärdheter, streetfashion. Komma hem med hur mycket kassar med fina kläder som helst och bara önska att man bodde där, hehe.. Eller då något underbart ställe som t.ex Maldiverna, har aldrig varit där, men har sett massa bilder och det ser helt underbart ut verkligen! Skulle inte tacka nej till att åka dit i 3v eller något sånt, haha. Fast alla varma, tropiska ställen är typ helt underbara! 




MIN FAMILJ

Dag 1: Fakta om mig 
Dag 2: Bästa filmerna
Dag 3: 5 snyggaste killarna & 5 snyggaste tjejerna
Dag 4: Min framtid
Dag 5: Min familj
Dag 6: Drömresan
Dag 7: 10 sanningar om mig själv
Dag 8: I min väska
Dag 9: Mina kompisar
Dag 10: Favoritlåt för tillfället

MIN FAMILJ:

I min familj är det jag Sara som är 14, mamma Anna, pappa Magnus och min storebror Viktor som är 16.



UP IN THE AIR

Nu sitter jag på planet mot Guadeloupe, har suttit här ett tag och kollar antagligen på film. Vi är framme runt 20tiden i svensk tid. Men jag tror att det är ungefär 6h tidsskillnad, så alltså landar jag runt 14 tiden på Guadeloupe. 


@Arlanda

Sitter på Arlanda nu. Ska iväg till Starbucks nu, namnaam. Planet hit var framme 20 min tidigare än utsatt så det gick riktigt snabbt att flyga hit. Men ska spara på batteriet nu. Ha det gott. :)

Nu kommer taxin

Nu kommer taxin om typ 5 minuter, så jag får väl gå ner och börja ta på mig skor och så. Är sjukt trött. Klockan är liksom typ 4.40, hemskt... Men vi hörs antingen när jag är på Arlande eller när jag är framme om internetet funkar som det ska. ;) Ha det bra och be att vi kan flyga i det här vädret utan att krascha... 
Haha, sjukt trött tjej som ni ser..

Caribbean

Åh, nu åker jag snart! I'm excited! Nej, men det ska bara bli så himla härligt att komma bort från detta rent ut sagt Göteborg med SKITVÄDER. Tänkte att jag ska va uppe typ hela natten, eller ja, kollar väl på film och somnar antagligen, haha. Men ska ändå upp typ 4 / 4.30 i morgon och jag vill kunna sova på planen. Men ja, vi får se hur länge jag är uppe. Vi kommer fram på eftermiddagen i "guadeloupansk" tid eller vad man ska säga? Sen skulle det ta typ 1h från flygplatsen till hotellet, så hoppas jag hinner bada lite i alla fall, hehe :) 

STAY TUNED

Nu har jag fixat massa tidsinställda så det kommer att komma upp inlägg varenda dag jag är borta, så fortsätt läsa kära readers! ;) 


HANDBAGAGE

image description
Urbanears . Liten kamera . Kortlek . Böcker . & tuggummi, godis, iphone & så.

TRÄNAT

Kom hem från gymmet för en liten stund sen. Sprang rätt mycket idag så det var gött. Idag ska jag nog träffa Julia en liten stund och bli helt klar med allt för i morgon. Känns faktiskt ganska lugnt, för har packat allt i den stora väskan, tror jag i alla fall. Måste bara kolla så jag inte glömmer något viktigt och ja, you got it. 

HATE HEADLINES

Kom hem för en liten stund sen. Nu sitter jag här och lyssnar på lite musik, men ska ta och packa min necessär nu och ta fram skor till packningen. Ha det gott, och ni som inte kommit med förslag till om vad jag ska blogga om, släng in en kommentar HÄR!

GYMMA

Drar mig iväg till gymmet nu strax och möter upp Johanna där, najsnajs. Hörs när jag är hemma igen.

VAD VILL NI LÄSA?

Jag håller ju som sagt på att göra tidsinställda inlägg till er och det skulle vara SÅ mycket lättare om ni hade förslag på vad jag ska skriva om osv. Dessutom relaterar det till fler inlägg, alltså bättre uppdatering när jag är iväg. Så släng gärna in en kommentar med önskemål, det kan inte ta med än 30s? Tack :)

D.O

image description
+ primes & dolomitejacka

STAN

Vaknade typ halv elva idag tror jag. Så jag har precis ätit frukost och ska snart börja klä på mig och så. Ska in till stan och kolla efter några saker till Guadeloupe. Sen ska jag ju gymmma med Johanna men vet inte hur dags, men det löser sig. Ha det gott. 


SOV GOTT

Ska nog börja fixa i ordning mig nu och lägga mig ganska snart. Är trött. I morgon vet jag inte vad jag gör, ska i alla fall gymma med Johanna vet jag. Men vi hörs i morgon. GOD NATT


TJUGOSJÄTTE DECEMBER

Lyckades faktiskt packa riktigt mycket förut. Nu saknas endast skor, smycken, necessär och lite kläder som är i tvätten. How good? Riktigt skönt att ha det mesta avklarat. Vi har några goda vänner här nu ikväll och vi åt en jättegod middag förut, hehe. Namnaam. Men nu sitter de längst upp och pratar om saker som inte intresserar mig så jättemycket, hehe, så jag sitter här istället. Vad taskig jag är....  Ska nog ta och fixa lite fler tidsinställda nu. Har 7 kvar för att det ska bli minst ett inlägg per dag, så bäst att sätta igång. Puss


VS Fashionshow

Hörde att Victoria's Secret fashionshow går nu på 3an, så ska ta och titta på det nu så att jag inte missar så mycket, hehe. Har redan tittat på klipp från youtube flera gånger. Åh, så sjukt snygga är alla modeller.. Men ja, alla kan inte vara så snygga, haha. 

CAN YOU FEEL THE LOVE TONIGHT?


Jag SKA packa








Sitter här och har inget liv som ni ser.. Nej, men skulle börja packa, men kom av mig, eller ja, han aldrig ens börja, hehe. Var i alla fall och gymmade förut så det känns gott, duschade direkt när jag kom hem, ca 3h sen och mitt hår är fortfarande blött, hmm... Men ska faktiskt börja ta fram saker i alla fall, så jag inte får panik dagen innan om det typ är en fläck på något, haha..  Nä, men ni fattar. ;) 


New Year's Eve

Var och såg på filmen New Year's Eve förut, och åh, den var jättebra! Typ romantisk komedi var det väl om man skulle ge den en genre. Väldigt bra i alla fall. Den var lite som Valentine's Day om ni har sett den. Tror det var samma regissör/producent eller vad man ska säga. Aja, rekomenderar i alla fall den! 


Christmas Gifts

Igår var det ju julafton och den firade jag hemma med min familj. Fick massa fina saker och som ni kanske förstår fick jag ju ingen stor present utöver resan till Västindien, för det är ju en sjukt stor julklapp, hehe. :)) Men jag fick ett par orangea urbanears, två berlocker till mitt Thomas Saabo armband, bikinis, kläder, böcker, pengar, presentkort, bodylotion+showergel+scrub och sånna grejer till huden osv. Är i alla fall väldigt tacksam för allt fint jag fått! Funderar förresten faktiskt på att börja packa lite smått. Åker ju trots allt på torsdag morgon, så det är väl dags att börja tänka ut lite.. 


Fixar tidsinställda

Har suttit ett tag nu och gjort typ 8 tidsinställda till när jag är iväg. Shit, vilken tid det tar asså, haha. Men ska fortsätta nu faktiskt och göra så det i alla fall kommer upp minst ett inlägg per dag, bra va? :))) Så det är därfor jag inte bloggat så mycket today. 
Haha, åh, vad jag saknar dig Julia!

KALLE ANKAS JUL


Vilken svensk familj sitter inte och tittar på detta just nu? ;)

GOD JUL

Skulle bara passa på att säga GOD JUL, till alla mina fina läsare! Jag hoppas att ni alla har en helt underbar julafton med massa god mat, presenter osv.

TIDSINSTÄLLDA?

Jag började ju med en sån där 10-dagars grej ni vet? Men jag har ju inte gjort det på ett tag, men jag tänkte att jag kan göra alla resterande som tidsinställda, så kommer de upp när jag är på Guadeloupe. För när jag är där kommer jag nog inte blogga, kanske något enstaka inlägg, men jag vet inte riktigt hur bra internet och så är, sen kommer jag ha annat för mig. Men jag kan göra ett par tidsinställda. Kan faktiskt försöka göra så det blir ett inlägg per dag, det hade väl varit bra, haha? ;)

20.28

Kom precis ut ur duschen. Vi var bara 4 st på träningen idag, haha. Men det var kul! Nu ska jag ta och slå in resten av julklapparna, hann inte med alla förut. Sen tar jag nog och tittar på Vampire Diaries, det var flera dagar sen nu, hehe.

Julklappar

Kom alldeles nyss hem. Vi kom tvåa i innebandycupen, som förra året, haha. Men är ändå nöjd, lite segt att motståndarna toppade så sjukt mycket... Efteråt åkte jag, Moa, Johanna & Elsa till frölunda torg, köpte många julklappar så nu är jag nog klar skulle jag tro! Sen åkte vi hem och åt hos Johanna och nu är jag hemma. Ska byta om till fotbollskläder, känner att jag verkligen inte orkar, men det är sista träningen så jag vill ändå gå. Ska även slå in lite julklappar innan jag ska på fotboll, så bäst att jag börjar byta om nu. Höreeees

SNART ÄR DET JAG SOM ÄR KUNG


Haha, så himla gulligt :)))))))

Innebandycup

Vaknade för en liten stund sen. Har innebandycup mellan åttorna idag, det blir säkert kul! Går nog härifrån typ 8.55, så jag får börja göra mig i ordning och äta så jag inte behöver stressa, hehe.


Bright Eyes

Var som sagt och gymmade innan, vet inte hur länge jag var där, men träffade massa flera gamla kompisar så det var kul! Gymmade med Johanna och Jesper Setterström. När jag kom hem ringde Julia så tog vi en promenad och bara pratade. Sen gick Julia typ vid nio. Nu precis beställde jag precis hem en bikini och en paljettopp jag tänkte ha på nyår. Hoppas bara verkligen det hinner komma innan jag åker. Håll tummarna, hehe! Men nu ska jag titta på julkalendern, hehe. Hade gott!
Har en väldans bildbrist, så ni får se bilder ni sett innan..

Mot gymme

Kom nyss hem från Moa. Har precis bytit om och ska strax iväg mot gymmet med Johanna. Det var ett tag sen jag var där nu, så det blir säkert kul. Men jag bloggar när jag kommer hem. Puss

Skridskor

Nu vaknade vi för en stund sen och harprecis ätit frukost. Vi börjar som sagt typ 11 (kvart i), vi ska ju åka skridskor. Men vi måste hem till Julia innan och fixa några saker och sen gå till en annan buss, så vi måste gå härifrån om typ 45 min ändå.. Somnade väl runt ett, halv två, någon gång igår, men är faktiskt ovanligt pigg ändå, hehe.

Sanna & Julia

Ikväll har vi haft typ "glöggfest" eller vad man ska säga här. Det var mest massa vuxna men Julia och Sanna var här. De kommer snart tillbaka så sover de här, för vi börjar typ 11 i morgon med att åka skridskor. Så det blir najs! Men nu måste jag ta och fixa lite saker innan de kommer. Puss, sov gott :))

FJÄRDE ADVENT

Asså gud vad snabbt tiden går, det är redan fjärde advent! Det var ju första advent typ igår? Inte ens en vecka kvar till julafton nu ju. Måste fixa klart julklapparna och så ju, hehe.. Och det är bara ungefär en och en halv vecka kvar tills jag åker bort till värmen :)))))

Snart klar med gudstjänsternaaa!!

Kom hem från kyrkan för en liten stund sen. Har varit på 10 gudstjänster nu, så har bara 2 kvar vilket är hur skönt som helst, haha. Igår var jag i alla fall med Johanna & Moa typ hela dagen, skojskoj. Ska ta och leta reda på mina skridskor och se om de passar, för vi ska åka skridskor i morgon, elelr om jag hyr..  Jaja, jag får se hur det blir med det. Ha det gooott

bloggpausen är över! :))

Nu har jag haft bloggpaus i över en vecka som ni säkert märkt. Men jag har helt enkelt inte orkat bogga, haha.. Nu ska jag göra mitt bästa med att blogga! Igår så var det snarket i skolan, man kollade bara på en film och gick hem sen. Så jag började typ 10 och slutade innan 12, ganska chill. Sen gick jag, Moa, Sanna & Johanna hem till mig och gjorde pannkakor med massa gott på och satt och prata, mysigt! Sen på kvällen hade Amanda dop, så var vi några på det. Sen var jag med dem på kvällen och åt middag, pratade om allt möjligt, körde "jaag har aldrig.." osv. Jättekul i alla fall! Vaknade typ 13.30 idag, vilket var väldigt skönt att sova ut, haha. Nu måste jag städa mitt rum, sen får jag se vad jag gör. Puss

Nobelfest

Kom precis hem från nobelfesten för 9orna på vår skola. Jag var servitris där med några tjejer. Det var riktigt kul att se alla uppklädda och så. Det blev lite stressigt med allt men det var kul. Synd bara att vi var tvungna att gå hem när de började dansa, hehe.. Innan nobelfesten var jag hemma hos Julia så åt vi och spelade lite piano osv. Ska i alla fall titta på lite nyheter nu, för har läxa tills i morgon. Just det, hade biologi-prov idag och det kändes riktigt bra faktiskt! Så jag hoppas på ett bra resultat, hade tyska-prov också, och det gick nog också ganska bra tror jag :)))) Men ska dra nu, ha det gott!


Jesper Dahlevi

SOSPOP TIPSAR:

Jesper Dahlevi är en 14 år gammal liten kille som går i min parallellklass. Jag avgudar honom och han är bara bäst helt enkelt! Han ville vara med på min blogg eftersom att jag är hans förebild och självklart ville han ha lite brudzzz. Han är singel och sökande och älskar att sola, ta egopics, fixa med håret, spela fotboll osv. Adda honom på facebook här, you won't regret it, hehe! ;) Aja, som sagt han är bäst och massa sånt så ha det gott.
Pussheeej älskar er alla, hälsar han..
image description

Bright Eyes

Idag var skolan ganska skön, var bara helt sjukt trött, längtade efter min säng hela dagen typ! När jag kom hem pluggade jag ett tag och sedan var det fotboll. Första inomhusträningen, det var lite stelt och så i början, känns konstigt att spela inomhus? Menmen, det var självklart roligt! Kom hem strax före 20 tror jag, då åt jag och nu har jag precis tagit en dusch. Men nu måste jag ägna mig åt läxor igen, ska läsa lite NO och sedan sova, tänkte lägga mig tidigt idag så jag inte är så trött i morgon, det hade varit härligt! Vi hörs i morgon :)

Just det, det snöade ju inatt, hehe. Första gången i år, äntligen liksom. Fast det är ju borta nu men jag hoppas på mer snart! :))


MIN FRAMTID

Dag 1: Fakta om mig 
Dag 2: Bästa filmerna
Dag 3: 5 snyggaste killarna & 5 snyggaste tjejerna
Dag 4: Min framtid
Dag 5: Min familj
Dag 6: Drömresan
Dag 7: 10 sanningar om mig själv
Dag 8: I min väska
Dag 9: Mina kompisar
Dag 10: Favoritlåt för tillfället

MIN FRAMTID:

Detta är egentligen en sak jag inte kan besvara, men alla kan ju drömma, så jag antar att detta jag ska berätta är min drömframtid. För det första ska jag ju göra klart min utbildning eller vad man ska säga, jag vill lyckas med mina studier, hehe. Just nu skulle jag gärna vilja bli advokat/domare/jurist eller något åt det hållet eller läkare. Verkar ju sjukt kul att vara med på rättegångar och besluta saker och så, samtidigt är det jättekul med människokroppen tycker jag, liksom, hur allt funkar och att man kan "laga" saker som slutar fungera, ja, något av det skulle jag vilja ha som yrke. Jag vill i alla fall ha ett jobb som är roligt, så att när jag vaknar vill jag gå till jobbet och inte tänka åh, nej, liksom! Sen drömmer väl de flesta om att ha en stor strandvilla i Miami, en takvåning på Manhattan, ett fint hus på Rivieran och Maldiverna, en stor fet motorbåt, en ferrari osv. Så det hade jag absolut inte tackat nej till. Man kan ju alltid drömma. Åh, det hade varit underbart, haha! Men det viktigaste är att jag vill ha en familj som jag älskar, eller ja, och att vi gör massa skoj så mina barn får en bra uppväxt. Sedan hade det ju inte skadat att ha en skitsnygg man som tjänar rejält med cash, haha. Men det är ju absolut inte det viktigaste. Men drömframtiden är ju att ha alla dessa fräcka bostäderna, en glad, lycklig och toppenfamilj, pengar osv. Hehe.. Men jag skulle vara supernöjd med min framtid bara jag har en familj jag älskar och som älskar mig, underbara vänner osv!  






SNYGGA BOYS

Dag 1: Fakta om mig 
Dag 2: Bästa filmerna
Dag 3: 5 snyggaste killarna & 5 snyggaste tjejerna
Dag 4: Min framtid
Dag 5: Min familj
Dag 6: Drömresan
Dag 7: 10 sanningar om mig själv
Dag 8: I min väska
Dag 9: Mina kompisar
Dag 10: Favoritlåt för tillfället

Orkar inte ta med tjejer så fixar det i morgon :)

SNYGGASTE 5 KILLARNA:


Alex Pettyfer


Robert Pattinson


Leonardo DiCaprio (som ung)

Taylor Lautner


Justin Bieber

Luciatåg

Tjeeenk på er! Kom ganska nyss hem från det här luciatåget på Mauritz. Lussade ju som sagt där med några fina kompisar ;) Det var i alla fall superkul och gick bra så vi hoppas på att snart få göra om det! Skolan idag var riktigt chill, bakade goda lussekatter på hemkunskapen osv. Hade dock franskaprov (oförberett) som var lite konstigt, vår lärare är som hon är, tyvärr, hehe. Måste i alla fall plugga NO nu, har läxa tills i morgon och prov på torsdag, wiiiho. Så ha det gott kära readers! 


BÄSTA FILMERNA

Dag 1: Fakta om mig
Dag 2: Bästa filmerna
Dag 3: 5 snyggaste killarna & 5 snyggaste tjejerna
Dag 4: Min framtid
Dag 5: Min familj
Dag 6: Drömresan
Dag 7: 10 sanningar om mig själv
Dag 8: I min väska
Dag 9: Mina kompisar
Dag 10: Favoritlåt för tillfället

BÄSTA FILMERNA:

Dear John

Remember me

The Hangover
The last song

Twilight (+ alla de andra twilightfilmerna)


The Vampire Diaries (serie)

Sex and the city the movie (1 & 2)

ANDRA ADVENT


4/12

I förmiddags gick jag inte på gudstjänsten i Askimskyrka, åkte in till stan och gick faktiskt på en i domkyrkan. Sen kollade vi runt lite och köpte med goda mackor hem som jag precis åt till lunch. Ska stryka mitt lucialinne nu, och sedan dra mig iväg till Moa om en stund och öva på luciasånger. Moa har fixat så vi några tjejer ska ha ett luciatåg i morgon på Mauritz Kaffe, så tjänar vi tydligen lite pengar till klasskassan, vilket är toppen! Aja, ska ner och stryka nu, hehe. Vi hörs! :)


Vampire Diaries

Nu har jag gjort mig i ordning och ska gå och lägga mig och titta på sista avsnittet av Vampire Diaries från första boxen. Måste låna andra boxen också! Aaaah, så bra det är, älskar det. Ska bädda ner mig i sängen nu och som sagt titta på Stefan, Elena, Damon & co. GOD NATT
image description

BRA BLOGGAR!

Tänkte bara lite snabbt berätta vilka bloggar jag verkligen följer, såklart är det fler bloggar jag brukar läsa då och då, men dessa tittar jag in på flera gånger om dagen, så jag tipsar er verkligen att ta en titt! :))

Johanna Jensen - www.johannajensens.blogg.se

Alexandra Pallvid - www.hejsanalexs.blogg.se

Chloé Schuterman - www.chloeschuterman.chic.se

Andrea Lindelöw - www.andrealindelow.blogg.se



FAKTA OM MIG

Dag 1: Fakta om mig
Dag 2: Bästa filmerna
Dag 3: 5 snyggaste killarna & 5 snyggaste tjejerna
Dag 4: Min framtid
Dag 5: Min familj
Dag 6: Drömresan
Dag 7: 10 sanningar om mig själv
Dag 8: I min väska
Dag 9: Mina kompisar
Dag 10: Favoritlåt för tillfället


FAKTA OM MIG:

Jag heter Sara, är 14 år gammal, alltså född 1997. Jag driver denna lilla blogg, där jag för det mesta skriver om min vardag, jag antar att de flesta som läser min blogg är vänner till mig, eller i alla fall har anknytning på något sätt. För som sagt, det är en liten blogg. Jag skriver min blogg mest för att när jag blir större tror jag det kommer bli kul att läsa vad jag gjorde som liten, som en dagbok. Men tillbaka till faktan om mig. Jag bor i utkanten av Göteborg med min familj, mamma Anna, pappa Magnus och min storebror Viktor. Jag går i åttonde klass på en skola i närheten där jag bor och där har jag jättemånga underbara vänner och tyvärr även fruktansvärt många läxor.. På min fritid just nu ägnar jag mig åt vänner, träning, fotboll och läxor/pluggande. Om jag ska beskriva mig själv är jag nog en glad tjej, skrattar mycket och ja, hoppas andra tycker att jag är snäll och så! Här var nog den lilla faktan om mig själv, som de flesta nog vet, men för er som inte känner mig så bra hoppas jag att detta var bra för er! :)

Kör igång med en sådan här, grej typ?

Dag 1: Fakta om mig 
Dag 2: Bästa filmerna
Dag 3: 5 snyggaste killarna & 5 snyggaste tjejerna
Dag 4: Min framtid
Dag 5: Min familj
Dag 6: Drömresan
Dag 7: 10 sanningar om mig själv
Dag 8: I min väska
Dag 9: Mina kompisar
Dag 10: Favoritlåt för tillfället


SARA GENOM TIDERNA

Tänkte att jag kunde visa bilder från de senaste 3 somrarna på mig då, haha. Lite skillnad är det nog i alla fall, hehe. Som ni ser är en del bilder inte så himla vackra, men skit samma.. De flesta bilder på mig från denna sommaren har ni redan sett, men hoppas någon är ny i alla fall.. :))

SOMMAR 2009:



SOMMAR 2010:


SOMMAR 2011:

I LIKE HOW IT FEELS

För en liten stund sen kom jag hem från frölunda torg, var där med min kära mor. Fick med mig ett par vanliga, enkla svarta jeans hem, sen köpte vi julklappar och så, men det har jag ju "glömt" vad det var för något, hehe.. ;) Nu ska jag och mamma baka lussekatter, gjorde ju det för några veckor sen, men det går åt i det här huset, haha. Det är ju så himla gott! 


VICTORIA'S SECRET


bonjoooour

Blev ingen vidare bloggning igår, men efter skolan var jag med Amanda en liten stund innan konfan, sen var det konfa och det var faktiskt ganska mysigt. Vi var typ bara 8-9 typ och så hade vi tända ljus och lite sånt. På kvällen sen var jag bara hemma och tog det lugnt. Nu har jag i alla fall precis tagit en dusch. ;)

Vill ha snö & vinter! Det är ju december!?

FREDAG!

Vaknade vid sju typ idag, så jag skulle se på julkalendern, haha. Nu har jag klätt på mig och ätit och är nästan klar. Ska bara borsta tänderna, packa gympakläder osv. Okej, jag har typ bara gjort hälften. Vet inte om jag går hem i eftermiddag innan konfan eller om jag är med kompisar innan, får se hur det blir med det. Men antagligen blir det inte bloggning förrän ikväll, men det får vi se. Ska fixa klart allt nu, så ha en bra dag! :))


Återläsning..

Ska göra mig i ordning och kanske lägga fram kläder, om jag kommer på något att ha på mig. Sen går jag och lägger mig och bläddrar i någon tidning eller något. I morgon efter skolan ska jag på någon återläsning på konfirmationen för jag missat en viktig gång, så det är väl lite småsegt på en fredag, men det är inget att göra åt saken. Vi hörs säkert i morgon bitti. God natt


GYMMAT

Har blivit dålig bloggning idag, eller ingen alls faktiskt. Men i morse hann jag inte och efter skolan hann jag inte heller. Men vid 18 typ så åkte jag och Johanna till gymmet och gymmade en stund med Jakob och Dahlevi och sen var jag och Johanna på MRL, det var inte alls jobbigt idag, så det var ju lite synd, hehe. Har precis ätit nu och ska ta och hoppa in i duschen! Förresten, jag kollade inte på julkalendern i morse för jag sov, hehe.. Men kollade på den förut, hehe. Hoppas den blir en bra en! Kollar alltid på julkalendern, tradition you know.. ;) 

right now