> -

bad update

Skäms för min uppdateringen de senaste dagarna! Men mina kusiner har bl.a varit här och jag har verkligen inte haft tid. Har knappt varit inne på datorn över huvud taget. Men nu är jag back on track. I alla fall några dagar, för på söndag åker jag till Julia i Bovallstrand typ 1 vecka, & då vet jag inte riktigt hur det blir med uppdatering och sånt. Men det ska i alla fall bli sjukt kul!

Nu ska jag ta och ta bort mitt nagellack för det ser ju lagom kul ut när det trillar av ni vet? Får se om jag kanske målar om dem.. Ikväll får vi i alla fall gäster och de har med sin hund. Ååh, den är såå gosiiiig! Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, men det kommer som det kommer, haha! 

Sannaa & jaaag! Saknar dig Sanna!

festis

Gog morgon! Jag och Julia har precis ätit frukost och nu sitter vi och kollar på bloggar & facebook och sånt. Igår gjorde vi inget speciellt. Vi var ute och fotograferade en liten stund och sedan typ pratade vi bara och åt popcorn!


jkbrwgqwl

Ska ner och hjälpa pappa med maten nu, snäll som jag är! Haha, nej, men det är alltid trevligt med lite company. Om en stund kommer Julia hit & hon sover här, så det blir nog kanonens. I morgon vet jag icke vad som händer än. Men på kvällen kommer i alla fall Julia & her mother hit på dinner. Så det blir nog braaaa. Men ska som sagt ner till pappsen nu. Puss

@Sara's crib

Halluu, är hemma hos Sara nu, vi kom nyss hem från Frölunda torg där vi åt glass och Sara köpte en tröööja! Nu ska vi typ kolla film eller något, så ha det gott! Bloggar ikväll. Puss

Min låtsasfru

Kollade precis klart på "Just go with it - Min låtsasfru". Haha, jag tyckte i alla fall att den var rolig! Nu sitter jag här & ska ta och borsta tänderna. Förresten har jag växtvärk, haha. I vänster arm & vänster ben. I morgon kanske jag vaknar och är 2.20 på vänster sida. Ska stänga datorn nu, så ha det bra. Sov gott!

middag

Nu har jag precis ätit supergod middag, eller ja, typ hamburgare i pitabröd fast med lite kryddor och så i själva köttfärsen och lite tillbehör och så, gott var det i alla fall. ;-) Ska ut och latcha lite med bollen nu. Haha, det lät fånigt, men ska ut och typ trixa och lite så. Sen blir det nog att titta på film. 


Shopping


Pippitröja - älskar den!


Tröja 


Shorts


Jeansshorts


Vanlig t-shirt


Långärmad t-shirt

Stan

Kom hem från stan för en stund sen. Var där med mamma & vi hade det supermysigt. Vi åt lunch & sedan handlade vi ite saker. Kan visa om en stund vad jag köpte, nu ska jag ut i den fina vädret. Puss

Min fina mamma.

iPaaaaaad

Ammmaagaadddd, haha. Nej, men pappa kom precis in med en iPad!!!!!! Alltså, absolut inte min, han ska ju använda den till jobbet och så antar jag, men när inte han har den kan man ju låna. Gud vad kul! Ska ta och titta på något tv-program på den nu & kolla runt på den, hehe. Ha det bra! Puss

Otterön

Igår hela dagen var på en ö utanför Grebbestad hos mina kusiner, det var superskoj, trevligt & mysigt! Tyvärr var det inte så soligt, men det var ju som sagt kul ändå. Men därför låg uppdateringen på noll. Och dagen innan, alltså i onsdags var jag med Julia typ hela dagen, så jag hann inte blogga då heller. 

Nu sitter jag i alla fall och skriver dagbok.. Top secrets! Haha, nej men. ;-) Har precis gjort en smulpaj med hallon & björnbär som vi ska ha ikväll för mammas kompis är här från Norge. Nu ska jag fortsätta skriva, så ha det gött! 



Veckans blogg

Är med och tävlar om att bli veckans blogg hos Vanessa. Tävla ni med!

Aj, min tååå

Måste säga att jag är vääääldigt lyckad.. Jag skulle resa mig upp, asså helt vanligt liksom. Men så råkar jag sparka till min stortå med hälen (!!??) och typ halva nageln går av! Så det började ju blöda och så, men nu så svider det om man typ slår i den ni vet? Aja, hoppas den växer ut snart, hehe.

Vackööört!

Film - igen

Håller på att titta på Remember Me igen, haha. Ne, men asså den är så bra så jag kollar igen med mamma denna gång. Usch, vad hemsk den var på sluteeeet.. Älskar typ sorgliga filmer, fast blir ändå bara ledsen av dem, men de är så bra liksom.. Jaja, ska fortsätta titta nu. puss

Julia & Remember Me

Idag var jag nere vis havet med Julia, vi solade, spelade kort, fikade osv. Mysigt i alla fall. Nu kollar jag på Remember Me, den verkar verkligen jättebra, eller den är det hittils i alla fall. Men ska fortsätta titta nu så ni får ha det så bra så hörs vi senare eller i morgon.

last summeeer

Robert Pattinson ♥

Black Swan

Har precis tittat på Black Swan och usch vad hemsk! Så himla obehaglig film och bara fy!! Asså, jag kommer helt seriöst att drömma mardrömmar tror jag.. Ska ALDRIG se den igen. Haha, det är säkert många som gillar den, och egentligen, den var absolut inte dålig. Bara så fruktansvärt obehaglig. Usch, man mår nästan dåligt bara man tänker på den. Jaja, nog tjatat om det, hehe. Ska se om det är något jag kan kolla på på datorn, annars somnar jag väl förr eller senare. Ha det bra, vi hörs i morgon!



Whoopies, fast såhär snygga blev ju inte direkt mina, hehe.

Whoopies

Halloj! Mobilbloggar nu så det blir no photos.. Men håller i vilket fall på att göra vaniljwhoopies med hallonfyllning. Hoppas det blir gaaaaooott. Whoopies är en blanding av macarones och cupcakes kan man säga. De ser ut ungefär som macarones fast med typ sockerkaka istället för maräng. Man började göra whoopies redan på 20-talet men först nu har det blivit en stor fluga i bl.a Storbrittanien och USA. Nu måste jag plocka ut dem ur ugnen. Puss

SÅ SJUKT BRA!


Åh, vad bra ni ääääär! Nu går ni till final också. Åh, vad go vinst mot Australien!!

Moa & Julia - caaall

Ååh, Moa & Julia ringde precis och de är hemma nu från Bovaaaall! Jippiee, haha. Ne men det är ju jättekul! :D Ska äta med dem ikväll & antagligen Amanda, så det blir säkert jättekul! Eller, det vet jag att det blir haha! Har i alla fall saknat dem båda enormt mycket! 

Idag har jag bl.a plockat vinbär, ränsat, fryst osv. En del av mitt "sommarjobb". Men när man passar på att smaka av dem är det ju faktiskt ganska roligt, hehe ;-) Nu sitter jag uppe på terassen och läser, eller ja, inte nu. Men innan jag skrev detta gjorde jag det, och jag ska fortsätta att göra det nu. Ha det så braaaa!

webcambild som vanligt, hehe.

nighty

Säger godnatt till bloggen nu, ska göra mig i ordning & kolla på tv eller läsa eller något. Orkar inte sitta vid datorn mer. Sov gott!


Tävlar om en hoodie

Är med och tävlar om valfritt klädesplagg på denna bloggen! Var med och tävla själva! ;)




V.I.D.E.O.B.L.O.G.G


Haha, bara babblar på om massa strunt. Men men.. Orkar inte göra om typ massa gånger, hehe. Ser helt sjuk ut på denna "startbilden" också, toppen! Aja, hoppas ni i alla fall gillar att jag gör en videoblogg, hehe.

Snart kommer..

..ett videoinlägg! Så, stay tuned. 


Clean

Är faktiskt nöjd med städningen, haha. Konstigt det lät.. Men asså, det är rent o så nu. Haha, man känner typ inte igen rummet, men vi får se hur länge detta håller.. Fast jag ska faktiskt försöka hålla det rent, verkligen! Hoppas bara jag lyckas, hehe. Aja, nu kommer gästerna snart tror jag. Ska bara kolla klart på en sak. Men jag bloggar säkert under kvällen. Puss

Kör faktiskt på mittbena idag, det brukar jag aldrig göra, men man får ju testa något nytt! ;)

TTYL

Vaknade precis, ska ta och kolla på något program på datorn för jag är fortfarande trött! Idag ska jag städa typ. Mitt rum ser ut som ett bombnedslag, så det är väl ganska bra att röja lite, för vi ska ha gäster ikväll. Och sen ska jag städa lite annat.. Sen vet jag inte riktigt vad som händer utöver det, men men. Ha det så braa så hörs vi senare!

vintraaas

Teveee

Sitter just nu & tittar på Halv åtta hos mig eller det slutade nu, snart börjar något annat program jag ska seee! Men nu slutar reklamen, så hade gott! Bloggar senare.





Voteee!

Jag kom med på "uttagningen" av veckans blogg hos Alexandra. Så rösta gärna på mig, blir superglad för varje röst!! Nr. 8, klicka HÄR för att kunna rösta.

stars & stripes


Tävlar

Tävlar om att bli veckans blogg hos Alexandra. I övermorgon kan ni ta & rösta på mig om ni vill! ;) Blir glad för varje liten röst!


Say It Right


16 år & Amanda

Imorse så firade ju vi min bror, eftersom han fyller år! Jag lagade faktiskt middag till honom, eller ja, till oss idag. & så gjorde jag chokladbollar till honom, snäll som jag är, hihiiii.

Men idag har jag varit med Amanda, vi spelade tennis som gick kanoooon. Ne, men några bollar funkade väl, hehe. Kul i alla fall. Sen badade vi & sen när vi kom hem blev det soligt och då solade vi med ett pappershjärta. Fick faktiskt ett pyttelitet märke, men det försvinner väl till i morgon antar jag, hehe. Men sen blev det så sjukt varmt så vi satte på vattenspridaren & typ badade i den. 

Min fina bror förra sommaren i Italien ♥

Jag & Amanda FÖRRA sommaren ;)

4 juli

Har haft sämsta uppdateringen ever, I knoooow! Men det är sommarlov, jag orkar verkligen inte sitta inne på dagarna för att göra blogginlägg. Veckan som gått har jag ju som sagt varit hos mormor & morfar. Igår så var jag med Sara & Johanna. Vi badade, och typ snackade och sådant. Sedan idag så var jag också med dem +Linn, Jesper & Hampus. Först spelade vi fotboll men det blev så sjukt varmt så vi badade istället, & det var ju skönt, haha! ;) 
Sen gick typ alla hem och jag och Johanna gick hem till henne och åt lunch och sen fixa vi våra naglar & så! 

Nu har jag i alla fall gjort en blombukett (nästan helt själv!!!) till min bror som fyller år i morgon, slått in lite presenter & hjälpt mamma att baka en tårta. 


TJAAP

Heeeeeeej! Har ju varit hos mormor & morfar hela veckan, o de har inget internet på sommarstället, så då är det lite svårt att blogga, hehe. Men nu är jag hemma. Eller nej, jag är hos Johanna ;) Förut var Sara också här, så badade vi, skönt! Nu sitter vi här och lyssnar på musik, ska nog ganska snart hem och äta. I doooonnoo! 

heej , johannaaa här  , sara glömde publiceraaaaaa.......
kraam på er!