> -

my week

Känner mig skitduktig som har lagt ut typ etttusenfemhundrafemtio bilder från Kreta här på bloggen!!!!!! Nej, men asså jag la faktiskt ner rätt rejält med tid på att lägga upp dem här ;) 

Denna veckan har jag spelat tennis på dagarna & för det mesta varit med Sanna! Det är faktiskt superskoj med tennis, eller i alla fall när jag lyckas få in lite bra träffar, & det händer väl inte sådär jätteofta.. Menmen, det går bättre nu än i måndags i alla fall, hehe. Idag var jag dock och vaccinerade mig efter tennisen och sedan träffade jag Johanaaapanna! Trevligt värre! ;)

Nu måste jag packa igen, ska iväg till mormor & morfar och sen ska jag stanna där nästa vecka själv. Eller ja, mormor & morfar är ju såklart där, men inte resten av min familj. Så det blir väl skoj! Får träffa kusinerna också & det är najs!


Kreta del 2
(Bilder tagna med digitalkameran)Kreta del 1

(Bilderna med systemkameran) 

Cup

Ska iväg på fotbollscup över helgen i Munkedal. Skoj! Så det blir ingen bloggning. Ha det bra. Puss

Kretaaa! Lägger upp fler bilder nästa vecka, promiseee!


SOMMARLOV

Kan verkligen inte förstå att det är SOMMARLOV! Är ledig från skolan i typ 10 veckor nu. Så sjukt härligt, ett helt lov framför sig med massa skoj. Ååh, fy vad glad jag är. Det är SOMMMMMAR! Nyss var det ju vinter!? Haha, våren hann typ inte komma innan sommaren kom!I'M FLYIN'

Nu sitter jag antagligen på flygplanet, om jag inte har störtat då, hehe. Får hoppas att jag inte har det! Kommer väl fram om några timmar och då ska vi till hotellet, sen vet jag inte vad som händer. I morgon ska jag i alla fall sola & bada massor! 


Färdigpackad!

Har precis packat klart allt! Åker hemifrån typ 14.30, så ska äta lite lunch o så strax. Kommer fram till Kreta ganska sent, eller typ vid nio tror jag. Om det finns WiFi på hotellet lovar jag att sänga in något blogginlägg då & då! ;) 
Men ni får ha det så bra här i Sverige, medans jag har det bättre, hehe, skämtåsido.


Wallander

Ska kolla på en Wallander nu. Vittnet tror jag det var, eller ja, jag vet inte riktigt, hehe. Men jag tycker i alla fall Wallander är superbra så! Förresten, jag har inte alls tonat håret, hehe. Det var fejk, färgade håret i Photoshop. Skulle nog aldrig tona mitt hår mörkare, men lite ljusare slingor hade inte varit fel, fast jag får i och för sig ljusa slingor på sommaren så lite onödigt kanske.. 

Nu ska jag kolla i alla fall, så vi hörs, puss


TONAT HÅRET!


Blev ganska nöjd med resultatet. Det blev lite mörkare än jag hade innan. Men det försvinner typ efter typ 6 tvättar!

Mobilblogg

Har börjat packa lite nu! Eller, jag har börjat ta fram lite. Sitter ute och solar nu, fast solen försvann nu, hehe. Ska fortsätta packa sen, men de ät är inte så bråttom för vi åker ibte förrän klockan halv fem i morgon typ. Skriver senare, puss

Statistik?

Jag kan inte se min statistik här på bloggen.. Har ni också problem med det eller är det bara jag? Hoppas det fixar sig snart i alla fall!

HÄRLIGT!


Helt okej väder på Kreta ändå! Hoppas det stämmer också, hehe.

1/6

God morgon! Det är Juni nuu! Sommar! Bloggade inget igår, men efter skolan spelade jag match och det blev 1-1, så det gick väl sådär. Men vi leder fortfarande serien så det är härligt! 

Nu har jag ätit frukost och ska komma på något att ta på mig idag.. Efter skolan ska jag in till Liseberg med kompisar och sen gå på September & Petter, så det blir nog skoj! Måste börja packa ocksååå.. Åker ju i övermorgon! ;)

myy birthday, i höstas