> -

Juniorernaa

Halluuu!

Uppdateringen denna veckan har ju inte direkt varit på topp! Men jag har haft mycket läxor och varit upptagen och därmed helt enkelt knappt hunnit vara inne på datorn. ;) Men idag har jag inte gjort något speciellt utöver skolan då. Om en stund ska jag på träning med junior-laget (F95/96), så det blir nog riktigt skoj!


Dislike det trååkiga regnet..

.


Pimpad mobil



Satte på "blingbling" på min mobl förut, blev lite skevt runt kameran, men skit samma ;)

Jump in

Halluu! 

Idag kändes skolan sjuuuukt lång. Det var den i och för sig också, så det var ganska segt. Hade vikarie på två lektioner också. Efter skolan har jag typ bara slappat. 

Ska ta och krypa in i min gosiga one piece nu, haha. ;)


Bild från i julas


NYDESIGNAT

Har precis gjort färdigt en väldigt "enkel & ren" design åt supergoa Johanna, så kika gärna in på hennes blogg. ;)



match idag igen!

Min tränare ringde precis och frågade om jag ville spela match. Så jag ska typ spela match med 98orna strax, för de behövde "förstärkning". Så det blir säkert skoj! 

sommartid

Godmorgon!
Idag vet jag inte vad jag ska göra. Men det lär visa sig. ;) Nu ska jag ta och fixa i ordning mig. Nu är det ju sommartid också, så det blir ljust längre på kvällarna. Himlans skönt tycker jag! 

kraaaam



Headern

Ser ni? -Jag har gjort en ny design.

Eller ja, ny header i alla fall. Resten av bloggen ska också fräschas upp, men det fixar jag inte idag. ;)

Hope you like it!

Rebecca Holst

Jag är med och tävlar om att bli "dagens blogg" på Rebeccas blogg. Ni vet hon som spelar Sara i Svaleskär, om ni sett det? ;) 

Så ni kan alltid gå in där och vara med ni också, eller lägga en röst på mig.

blow it away


fotbollsmatch

Kom hem från en träningsmatch ganska nyss. Det gick väl sådär över lag, men som sagt. Bara en träningsmatch så det är inte hela världen! ;) 

Nu ska jag ta ett varmt och skönt bad och sen ta på mig myskläder och bara chillaaaa! Haha, ne men jag är trött så det blir väl att ta det lugnt! 

Lite småläskig bild, haha..

summerfeelings

yes, pleaaase!

TGIF

God morgon. 

Nu är jag klar, ska bara sätta upp håret typ. ;) Börjar tidigt idag, så jag ska snart iväg till skolan. Men annars är det väl en bra dag i skolan! Efter skolan ska jag vara med Julia. Vi ska ner till havet och ta en joggingtur. ;) Jag har typ inte varit ute och sprungit på väldigt länge, så vi får väl se hur det går, haha. 


Puss

det är en vanlig daaag

Halluuu alla läsare!
Hoppas er dag varit bra. Det har i alla fall min varit! ;) Kort och rätt roliga ämnen! Nu har jag precis ätit lite mellanmål typ, om en stund ska jag iväg på fotboll. Men nu ska jag renskriva en sak i svenskan. Så vi höres!
just nuu

cakee

Häftig tårta eller? Tror i alla fall att det är en tårta ;)

Pluggdags

Halloj!
Kom hem för en stund sen från skolan. Och det var en vanlig dag i skolan. Fats väldigt kort och skön ;) Började typ halv tio och slutade tjugo över två tror jag. Har precis kollat på sista avsnittet av Svaleskär. Det är grymt bra! Men nu måste jag plugga, har massa läxor. Jaja, nu ska jag få det gjort. Bloggar senare!

Hot yoga

Hej! 

Har precis gjort lite läxor och ätit. Nu taggar jag lite sådär inför "hot yoga". Haha, det ska bli sjukt kul. 38 graders värme. Nu ska jag byta om till shorts och linne, sen är jag redo! Ska bara dricka massa vatten, för det skulle man tydligen göra innan ;)

Puss

Ett rent rum

God morgon, om en liten stund ska jag till skolan. Idag börjar två nya tjejer i vår klass (fast jag känner dem redan), så det blir spännande. ;)

Igår när jag kom hem så var mitt rum helt fint o städat, tydligen hade mamma städat. Känns himla skönt med ett rent rum, haha. Innan såg det typ ut som ett bombnedslag, nästan i alla fall.

Efter skolan vet jag inte vad jag ska göra, men det blir väl typ läxor som alla måndagar. ;)

/S
Igår innan träningen

fotboll

Måste rusa nu, hämtas om.. oj, 2 min. Ska på fotboll. Hörs sen. Puss

"Hämnden"

Hej!
Kom hem idag vid halv elva tror jag. ;) Har haft en superkväll & morgon!
Bakada precis "kokostoppar" och hemgjord müsli. Nu ska jag kolla på film, senare blir det fotboll. Förresten, jag tog inte allas mycket bilder på festen, men kan be någon skicka bilder till mig så ni kan få se. ;)

/S

Julia's here

Nu är Julia här, vi har gjort oss iordning och ska nu ner och fixa lite saker inför ikväll.
Puss

breakfast

Jag vaknade typ 8.30 idag, väldigt tidigt för att vara jag på en helg. Har typ börjat vakna tidigare nu för tiden, vet inte varför!?
Men nu ska jag nog ner och äta lite frukost, sen vet jag inteeee. Ikväll ska jag på fest & det ska bli najs! ;)



www.dafont.com - typsnitt

Jag tänkte bara tipsa om en sak, för er som använder photoshop och vill ha fler "roliga" typsnitt att skriva med, kan ni gå in på www.dafont.com och ladda ner typsnitt. Det finns verkligen typsnitt av alla olika slag! ;)
Kram

beroende

Idag var skolan typ som vanligt, inget speciellt hände.
Efter var jag med Amanda & Julia och det var skoj. Vi spelade "Fast Ball 2" och ja, vi nördade väl det då.. Haha, det är helt sjukt beroendeframkallande! ;) Nu har jag i alla fall ätit middag och ikväll blir det tv-mys & så ska jag äta mango, älskar det!

Hittade en bild på mobilen från någon gång i sexan. (Julia, Amanda & Bea i bakgrunden)

You make me happy, girl!

Ååh, vad glad jag blir! Fick reda på att en tjej som heter Rebecca, har gjort en "fan-bild" till mig. Himla gulligt tycker jag!
här får Rebecca en länk!
Sånt uppskattas verkligen, tack så mycket! ;)

I'm wearing...

När jag ändå är igång med bloggandet passar jag på att slänga in dagens outfit:
Jeans från Tommy Hilfiger
Oversizetröja från Kappahl
Vanligt vitt linne
+ accessoarer & ytterkläder.

Nytt i min garderob

I tisdags hade vi studiedag, då var jag i stan med ett par kompisar och gick runt och kollade och hade det kul. ;) Fick med mig en present till en tjej jag ska på "tjejmiddag" hos, en t-shirt & "blingbling" som jag ska sätta på ett skal till mobilen. Igår gjorde jag inget speciellt efter skolan, hämtade dock ett paket med ett par shorts och en tröja jag har beställt från H&M.
Nu ska jag läsa igenom fysik-läxan och sedan ska jag på fotbollsträning i detta ljuva väder (haha!).


Shortsen "boyfriend-modell"

Långärmad t-shirt

Oversize tröja med knappar på ryggen. (Bilden ger ingen rättvisa)


Ang. bloggandet

Hej på er! 

Fick en kommentar om att jag uppdaterar uselt, och jag håller verkligen med! Men nu när det börjar bli fint väder och det är skola osv. så orkar jag inte sätta på datorn och blogga hela tiden. Men jag ska göra en ändring och göra minst ett inlägg om dagen, för just nu så blir det typ 3 st/vecka, och det är riktigt trist håller jag med om. 

Men för att det ska bli roligare för mig att blogga, och roligare för er att läsa kanske ni har några tips på vad jag ska skriva mer om i bloggen?
Skriv bara en kommentar då. Det uppskattas och jag ska försöka uppnå era eventuella önskemål. ;)

Vaken!?

Ja, då var jag vaken! Brukar verkligen inte vakna såhär tidigt, haha. Jag som tänkte sova ut idag för att jag ska spela match. Fast jag är ändå pigg. ;)

Nu ska jag kolla på något program om jag hittar något roligt.

/Sospop

güten nacht

Nu ska jag dejta kudden. Har fotbollsmatch, så det är bäst att vara utsövd! ;) Det är hemmamatch, superbra tycker jag. Men vi hörs i morgon bitti. 



Schlagerfestivalen avgjord

Eric Saade vann Melodifestivalen 2011, som säkert en hel del av de andra tjejerna i Sverige tycker, är han ju gaaaanska snygg!? Låten var väl inte världens jättebästa, men den fastnar i huvudet, och han ser ju liksom helt okej ut, haha!

Hot yoga

Hörde att vi på nästa tisdag med fotbollen ska gå på "hot yoga". Ska bli himla skoj! Om jag fattat det rätt är det yoga i 38 graders värme. Det blir varmt och gött, haha! ;)

Kärleksmums

Hej & förlåt för urusel uppdatering!

Har bara inte orkat vara inne på mycket på datorn, haha. Men nu ska det bli bättre! Idag har jag varit med Sanna och vi gjorde goooooooa kärleksmums! Så nu har jag ätit en sån.


(bild tagen från Google)

Out it goes, out I gooo

Idag var det ju elevens val, och det var skojigt. Jag hade musik och hemkunskap. Vi gjorde pizza på hemkunskapen och den blev gooood! Men sen så blev jag proppmätt för vi hade ätit lunch precis innan, haha. ;)
Slutade tidigt också så det var skönt. Nu har jag precis skrivit till källor och så till mitt geografi-arbete. Men nu så har jag booooring, ska typ göra.. Nä, jag vet inte. Jag hittar väl på något. ;)




Nej, nu ska jag ta tag i mitt liv. Eller, jag ska ta tag i min eftermiddag. Ska gå ut med Sanna nu, vi höreees!
Puss

one more time!

Nu drar jag alldele strax iväg på ännu en fotbollsträning. Ska bli superskoj. Sen jag kom hem från förra träningen har jag typ bara chillaaaaat. Nej, men jag har tagit det lugnt och varit ute lite i solen & så. ;)
Nu måste jag ta på mig benskydden och, ja, det var väl det, haha.


Min sötsötaa kusin. I somras.


talangträning

Halloj!
Nu ska jag iväg på talangträning med fotbollen, så jag hinner inte skriva mer. Men vi hörs sen.
puss

rösta om ni känner för det ;)

Jag är med och tävlar på Amandas blogg om att bli månadens blogg, så gå gärna in där och rösta på mig. Nummer 17. ;) Läänk till inlägget

Varmt!?

Hej på er!
Dålig uppdaterin jag vet..  Men idag har jag varit upptagen the whole day! I förmiddags var jag nere vid havet och gick en promenad i det fina vädret. Mysigt!
Sen har jag och mamma varit inne i stan. Jag hade bara jeansjacka och väst på mig, och jag frös inte? Känns verkligen att det börjar bli varmare nu. Köpte en tröja och två ansiktsmasker.

Nu kollar jag på tv, och väntar på att klockan ska bli halv tio. För då börjar en film jag ska se! ;)



Vad har jag gjort idag egentligen?

Kom hem från skolan för en dryg halvtimme sen. Så nu har jag ätit och lite sånt.
Idag i skolan gjorde vi typ ingenting kändes det som, haha. Först två lektioner som var ganska slappa, och sen var det håltimme på gympan + att vi hade lunch efter så det blev typ 2 håltimmar. Då var jag och några kompisar och kollade på när åttorna spelade volleyboll och så spelade vi lite själva. Så det var ganska skoj. Sen så hade vi två lektioner men vår lärare och vikarie var sjuka, så vi kollade bara på en bit av Titanic, sen slutade vi. Så det var väl en ganska slapp dag kan man väl säga!? :D
Nu ska jag kolla på halv åtta hos mig som jag missade igår och sen ska jag göra lite läxa, ikväll ska jag på fotbollsträning också!



doing nothing

Halluu!
Kom hem för ett tag sen, sen dess har jag ätit lite, kollat på Svaleskär och nu sitter jag här och gör igentligen ingenting. Ska snart sätta mig och göra de 2 läxorna vi har.
Puss