> -

TIRED

Ska fixa i ordning mig nu, sen ska jag lägga mig i sängen & öva lite franska till & kolla i någon tidning tror jag. Dvs. om jag inte somnar innan det, hehe, är ganska trött! Vill vara pigg i morgon för jag har match.

HOMEWORK

Nu måste jag fortsätta plugga lite franska, har läxförhör i morgon på typ sporter och sånt. Bloggar kanske senare, annars höres vi i morgon! 


10 THINGS ABOUT ME ★

★ Jag heter Anna & Lovisa i mellannamn
★ Jag är allti jättenoga med att låsa dörren när jag är ensam hemma, annars känns det som att någon ska komma..
★ Jag är väldigt lättskrämd. Blir rädd för brödrosten när bröden ploppar upp ni vet!?
★ Jag älskar att kunna ha shorts på sig!
★ Jag tycker det är roligt att laga mat
★ Jag skrattar åt typ allt & har grym humor!
★ När jag tänker på något roligt kan jag bara börja skratta helt random
★ Matte är ett av mina favoritämnen
★ Jag älskar att ha rent i mitt rum, men stökar ändå ner typ direkt efter att jag har städat..
★ Jag tycker att hallon är godare än jordgubbar

(idé tagen av Julia)

DET ÄR JU SOMMARLOV SNART!?

Kom hem för typ en timme sen. Lång skoldag idag.. Sista lektionen kollade vi klart på en film som heter Tretton. Det är en tjej som då är tretton som byter kompiskrets och börjar med droger och massa hemskt. Usch, den slutade kasst. Hemsk film!

Nu är det bara 2 skoldagar kvar denna veckan, härligt! & även de sista 2 "riktiga" skoldagarna för mig i sjuan. För när jag kommer hem från Kreta är det bara 2 "sociala dagar" kvar, sen skolavslutning. Sjukt härligt måste jag säga. Är ganska trött på allt som har med läxor och jobbiga prov att göra. Men nu är det typ över! Kan inte fatta att det är sommarlov jättesnart!?



FRUSEN

Kom hem från fotbollen nyss. Har ätit nu, men ska hoppa in i duschen! Fryser hur mycket som helst. Har typ gåshud i ansiktet!?  Aja, ska in i den varma duschen nu. Puss

AMERICAN SHORTS



FOTBOLLSSKOR

Lite kassa webbcambilder, men kameran hade laddat ur..

MORS DAG

Idag har jag inte gjort så mycket, eller i morse var jag med mamma och tränade och så har vi firat lite mors dag o så! Kom nyss hem från Stadium där jag fick med mig ett par nya fotbollsskor. Jag kan visa bild snart! ;) Nu sitter jag och lyssnar på Sju sorger med Veronica Maggio, braa låt!

NEW

Som ni ser har jag gjort en ny design. Lite fräschare stil på bloggen nu, eller ja, det tycker i alla fall jag. Hoppas ni gillar den! ;) Jag ska bara finslipa den lite grand & kanske fixa någon häftigt bakgrund. Sen är den fit for fight!

(klicka för större)

Springaaa!

Nu ska jag ut och springa! Ska bara dra på mig joggingbyxor, tjocktröja & skor. C u lateeer 


Juliaa left meee!

Igår så spelade jag ju som sagt match! Vi vann med 6-1, så det gick kanon. & nu leder vi serien tror jag Jonas sa (tränare). Sen sov Julia över här och så var jag med henne idag. Först var vi på någon utförsäljning för Pluto, och där hittade vi lite skoj. Sen bakade vi en jättegod typ kaka med kola och choklad. Kan visa seeen! ;) Nu gick hon precis efter att ha kollat på James Bond - Die another day, tror jag det var, haha!

Jag & Julia i somras, haha!

Joggingtur

Ska bara dra på mig en tjocktröja, sen tar jag en joggingtur. Är verkligen sugen på att springa & med musik i öronen blir det gr8! Sen ska jag ju spela match, så jag tar bara en kort runda så jag inte är slutkörd sen, haha! 


Nyklippt

Har inte blivit bloggning på ett litet tag nu.. Men jag har inte riktigt haft tid. Men nu är jag "back on track". Skolan idag var väl skoj! Kollade på film på en lektion, så det var najs. På slöjden blev jag klar med ett par shorts ocksåå. Och sen på NO:n så gick Jean-Pierre förbi utanför. Ganska ballt va? Ni vet han i Ung & Bortskämd och Paradise Hotel. Kom hem typ för 50 min sen eller något sånt. Jusdeeet, igår så klippte jag mig! Ingen större skillnad, bara toppade och klippte upp lite fram i "luggen". Ikväll ska jag spela match mot Warta tror jag. Men det är hemma i alla fall så det är skönt!


Kreta

Vet inte om jag har berättat? Men jag ska i alla fall till Kreta 3-10 juni. Ska bli sjukt härligt! När jag kommer hem är det bara 2 dagar innan skolavslutning och det är typ inga riktiga skoldagar, så jag måste säga att det är himlans gött! ;) Jag ska dit med min kära moder, bara vi två. Ska till en liten by på nordvästra Kreta. Kommer inte riktigt ihåg vad den hette, hehe. Men ska i alla fall bara ta det lugnt, bada & ha skoj! Hoppas på en lite snygg bränna också, hehe.

Film-skola?

Har precis ätit middag, eller ja, för en stund sen. Nu sitter jag och lyssnar på musik och bloggar eftersom att Sara bad mig om det, haha. ;) På livskunskapen kollar vi i alla fall på film just nu, så det är najs! I rymden finns inga känslor. & på torsdag har vi ingen engelska och historia på eftermiddagen, så då ska vi kolla på American Pie & så kan man ha godis och så med sig. Ganska chill ändå, haha! 


@ Julias crib!

Sitter hemma hos Julia nu! Skolan var som vanligt, helt okej. ;) Men Julia är på toa, eller hon kom nu. Haha. Men nu ska vi väl hitta på något tror jag. Fast nu pratar hon i telefon, så jag kan skriva lite till. Fast jag har typ inget att berätta just nu. Så jag skriver senare. Puss!
Haha, i höstas !

lazy day

Har typ inte bloggat något idag, men jag har inte gjort något speciellt idag. Typ slappat och gjort lite läxor & så var jag ju på talangträning i morse. Lite segt att göra läxor på helgen, men ja, det måste göras så. ;) Nu ska jag öva på redovisning vi ska ha i morgon i skolan och sen sova. Jag har typ varit jättetrött hela dagen. Vi hörs i morgon.



talangträning

Ska göra mig i ordning nu, ligger i sängen. Men jag hämtas om 25 min för jag ska på sån där talangträning med fotbollen. Hoppas det blir skojigt idag! Bloggar när jag kommer hem igen.

Domedagen

Jag lever, gör ni? Jorden gick visst inte under. Om jag ska erkänna så var jag faktiskt lite rädd att den skulle det när det blev vulkanutbrott på Island igår kväll. Vi får väl se vad som händer 2012.. 



dresscode

Tänkte slänga in min outfit när jag ändå är i farten, haha. 


Vit/marinblå-randig tröja
Rosa velourkofta
Vita shorts
Flätat skärp
+ jeansjacka & converse

nerbyggd säng!

När jag var iväg hade pappa "byggt" ner min säng. Jag har typ en "FLEXA-säng" kallas det. Den var så typ "halv" loftsäng med byrå och sånt under u know? Men nu hade han i alla fall byggt ner den så det är gött! Det är som en vanlig säng nu kan man säga! 



Liseberg

Kom hem från Liseberg ganska nyss. Var där med Moa & Johanna, skoooj! Ska snart börja fixa i ordning mig, för jag ska iväg på middag o så snart! Har ingen aning om vad jag ska ha på mig, men det löser väl sig! ;) 

Haha, jag har en oerhört snygg halva måste jag erkänna!


today's

Går strax iväg till skolan. Eller nej, haha. Men om en stund. Ska fixa väska och det sista. Tänkte bara slänga in vad jag har på mig:




Mobilblogg

Sitter på bussen hem från praon nu. Slutar ganska sent så det är väl lite segt, fast ändå inte för det är skojigt. Haha. Konstigt inlägg.. Aja, bloggar när jag kommer hem! Puss

you're beautiful..

..it's true

alla dessa rubriker..

Efter praon idag mötte jag i alla fall upp mamma, så åkte vi hem och så åt jag tacos, gott! Nu kollar jag på tv. Typ någon polisserie eller deckare.. Är inte så insatt direkt! Men ska gå ner och ta någon frukt eller något nu. Blev väldigt sugen på morötter, men de är slut (sadfaaace), så jag får se om jag hittar något annat gott, haha




Momentum - prao

Hi dear readers! Haha, nej men hej! ;) 

Idag har jag haft prao. Det har jag tills på onsdag. Anyway, jag praoar på en webbdesign-byrå typ (Momentum). Det gör reklambilder osv. Bl.a. för Subway, Ramlösa, Libresse, Carlsberg, Volvo osv. Så jag har fått använda photoshop en del, så det har varit spännande att få lära sig nytt och så! 

Talk 2 u later! 






fotbollsträning

SKa iväg på fotboll nu, eller alldeles strax! Sen är det final, Sverige måste bara vinna! Hörs senare, puss



Lazy

Sitter här vid datorn och gör ingenting!? Så nu ska jag ta tag i mitt liv och gör något, fast vet inte vaaad. Aja, jag får se vad jag gör idag. Det är ganska kallt ute tror jag!? Så det är ju lite tråkigt..
Ska i alla fall ta och byta om nuu! Höres lateer!




SPK


Tänkte svara på en fråga jag fick om var jag hade köpt sakerna. Tunikan/toppen och shortsen är från Gina, och conversen är från Johanssons. Det var det, haha! ;)

Eurovision Song Contest

Snart är det dags att bänka sig framför teven och heja på Eric Saade med hans populära låt! Får hoppas att det går bra för Sverige nuuu!

skriver i min hemliga..

..dagbok


new in




+ några söta små strumpor, haha.

match & inköp

Spelade match typ vid lunch idag, och det gick väl sådär. Blev 0-0, men det andra laget var typ helt... Eller ja, det var ganska bitchiga om man säger så, och domaren var väl inte den bästa! Men det var kul att spela i alla fall! ;) 

Var iväg och köpte lite nytt för en stund sen, lägger ut bilder strax eller senare. 

Hahahaha, snygg!

back on track, again.

Usch, jag skäms verkligen! Men vi får säga att jag har haft en bloggpaus. Har verkligen inte haft någon blogglust de senaste veckorna. Men nu är jag på spåren igen och ska verkligen försöka att blogga mer. Har bestämt mig för att jag i alla fall ska göra minst 2-3 inlägg om dagen. ;) 

Igår rensade jag mina gaderober, det kändes himla skönt efteråt, blev några kassar med saker som är för små och sånt jag inte använder.. Gött att det inte är så himla stökigt heller, hehe.. ;) Ska typ "göra om" lite i mitt rum snart, så  började med att fixa gaderoben. Vill tapetsera min fondvägg ocksåå & fixa lite snyggt. Kollar typ på internet efter inspiration, men jag har lite idèer själv ocksåå, hehe. ;)



inga shorts längre

Känns lite tråkigt ute. Förra veckan var det typ 20°c, och nu är det typ 10. Så nu är det dags för vanliga jeans igen. Man får väl hoppas att värmen kommer tillbaka snart! ;) 



Studiedag!

Nu var det ett tag sen måste jag säga, haha! Största delen av helgen har tillbringats i Malmö, hos några goda vänner. Sen har jag även varit med kompisar & sånt skojigt! Idag hade vi studiedag så det var himla gött. Kom nyss hem från Julia, vi lagade luunch. Haha, ett eget recept på en pastasås typ! ;) Det blev gott i alla fall!