> -

my week

Som ni märkt har jag inte uppdaterat på drygt en vecka nu. Förra helgen var jag i Västerås på cup, det gick väldigt dåligt, haha. Lite pinsamt, men vi kom näst sist, haha. 11/12.. Men det gör faktiskt inte så mycket, för i övrigt var det verkligen jättekul! Lärde bl.a känna några från Danderyd, så ja, vi hade det skoj!

Sen i veckan har det varit sjukt myclet plugg och annat jag har varit upptagen med, så jag hann helt enkelt inte blogga, i fredags kväll hade min klass disco för lågstadiet på vår skola, och det var rätt kul, haha! Känade lite cash till klassresan så det är ju bra! Efter det var jag en stund med Moa & Johanna, sen igår var det "Askimsdagen", det är som en cup inom vår fotbollsklubb då man möter olika Askims-lag, (olika åldrar). Vi vann över p-97 så det kändes riktigt härligt, haha! Sen idag var jag inne i stan en sväng förut och åt lunch och så med farfar och min bror. Sen ikväll kommer mamma och pappa hem från Italien, saknar dem! Haha, nu ska jag inte babbla på mer. Puss


Borta över helgen!

Det blev en riktigt slapp dag idag, riktigt skönt! Först hade vi engelska, sen håltimme sen bild. Sen skulle vi egenltigen haft geografi prov efter lunch, men vår lärare var sjuk så det blev inställt, så vi hade gympa då, och slutade typ 13.15 istället för 15.30 så det var sjukt härligt! Nu har jag packat klart allt tror jag. Ska ta något att äta också, sen vid 17 så åker jag, så det blir ingen bloggning nu i helgen om inte appen funkar, och det brukar den tyvärr inte göra. Men på söndag kväll hörs vi, så ha en bra helg allihop! 

hittade en bild från min förra födelsedag, så typ ett år sen, hehe.

today''s

image description

14 oktober

Chachaa! Nej, men ja, jag vaknade för en stund sen, har klätt på mig och ätit och så. Ska fixa mig i ordning det sista sen går jag väl om typ en kvart. Slutar sent idag, på fredag, så det är ganska segt.. Efter skolan ska jag bara hem, packa det sista som jag inte packade igår och göra mig i ordning sen åka till tåget. Det kommer nog bli jättekul i Väterås! 


pluggar geografi

Kom hem för ett tag sen, men bloggade inte för jag satte mig direkt och pluggade geografi. Har ju prov i morgon, men tog en liten paus nu. Har massa saker man ska pricka ut på kartan och massa sidor i boken och så. Ska snart fortsätta plugga, tyvärr, hehe. Sen måste jag packa också för jag ska till Västerås i morgon till söndag på Mc Donald's cup, hehe. Idag i skolan var ganska seg, eller torsdagar går alltid väldigt långsamt.. Och på de sista lektionerna är man så himla trött och hungrig, menmen, det var helt okej ändå! Men ja, som sagt ska jag fortsätta plugga nu, bloggar senare! 

jobbigt..

13/10

Hejhej, bloggade ju inget igår, men jag hade varken ork eller tid, hehe, så jag lät bli. Vaknade för ett tag sen så har ätit och klätt på mig nu. Går om en stund men först ska jag läsa lite religion. Bloggar efter skolan, puss
image description


primeboots!

Ååh, kolla vad pappa hade med sig hem idag.. Så himla snygga! Jag verkligen älskar dem, hehe..(:
image description

förlust...

Kom hem från matchen för en stund sen, och ja, är sjukt sur på domaren, förlorade med 2-0, men det andra målet skulle inte gillas och han dömde som en kratta, seriöst, shit vad dålig han var.. Jaja, ska inte klaga mer nu, ska hoppa in i duschen istället. Nu är vi ute ur Sanktan så det är ju lite surt. Men vi kom dit i alla fall så det är bra!

barcelona!

slapp dag!

Kom hem från skolan för en stund sen, det var en riktigt slapp dag idag så det var skönt! Först hade vi gympa, sen slöjd & sen hade vi vikarie på svenskan så vi kollade typ på videoklipp och så. Sen fick vi sluta tidigare för vi skulle på någon teater som var ganska konstig, haha.. Sen hade vi bara språk i typ 30 min. Så ja, det var skönt. Ska i alla fall göra något att äta nu, om en stund ska jag iväg på fotbollsmatch. 


God natt!

Nu har jag pluggat i flera timmar, fast inte oavbrutet då, men ändå. Har gjort nästan alla läxor för denna veckan, så det känns verkligen jätteskönt för vi har så himla många läxor + ett prov, så nu är det bara provet jag behöver öva på typ. Jaja, känns bra som sagt i alla fall! Ska snart börja fixa i ordning allt och lägga mig och läsa någon tidning eller något sånt. För vår tränare sa att vi måste lägga oss innan 22.00 idag eftersom att vi har en viktig match i morgon kväll, så det är väl bäst att lyda, hehe. Men min dator laddar ur nu, så jag hinner inte skriva mer, hehe, men vi hörs i morgon, god natt! 



Hot chocolate!

Kom hem från skolan för en stund sen. Usch, hatar detta vädret. Det regnar och är kallt hela tiden! Segare blir det inte.. Sitter i alla fall nu med varm choklad, jättegott, hehe. Men ska ta och skriva klart en svenska grej nu, som vi ska ha tal på i morgon! 
image description
liten..

d. outfit

image description

Fryser!

Kom hem från fotbollen för en stund sen och fy sjutton (haha) vilket väder. Det blåste och regnade och jag frös typ ihjäl och regnet piskade, haha. Usch säger jag bara. Nu har jag ätit scones och druckit té, så det var mysigt och gott. Ska ta ett varmt bad nu, för jag fryser fortfarande! 


Fotbollsträning!

Nu ska jag strax iväg på fotboll! Ska bara fylla vattenflaska och fixa det sista, sen är jag klar. Kommer inte ihåg om jag sagt det, men vi har ju vunnit serien, så på tisdag kväll ska vi spela 8delsfinal i Sanktan. Vet dock inte vilka vi ska möta än, men det lär väl visa sig, hehe. 
image description

älskar alla underbara läxor man t.o.m måste göra på helgen!


tips om bloggning?

Haha, jag har verkligen inget kul att skriva om här i bloggen. Känner att det blir lite tråkigt när jag bara skriver vad jag gör och så hela tiden.. Men vill försöka ha hyffsat bra uppdatering, så då blir det så, haha. Jag ska i alla fall försöka hitta på fler saker att skriva om och så, men ni får gärna kommentera med tips och så! Det skulle vara jättebra! 


gudstjänst

Vaknade för en stund sen, eller ja, klockan väckte mig.. Ska i alla fall snart på gudstjänst, weehoo! Ska ta och byta om nu. Efter gudstjänste vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men jag får se! 


Myskväll

Gjord en mobilblogg, men som vanligt funkar det inte.. Ganska segt faktiskt! Fattar inte varför det inte funkar!? Aja, sitter och tittar på film just nu. Igårkväll var jag med några kompisar & det var jättemysigt! Vi lagade mat, sen kollade vi på Paranormal Activity & pratade och så! Innan idag så var jag och pappa och kollade efter ett par höst/vinterskor, men de hade inte skorna, så vi ringde runt lite men de fanns ingenstans typ, skulle inte komma nya förrän i typ november, men det ordnar sig säkert! Ikväll ska jag iväg till Julia på middag, så det blir säkert jättekul!


sjätteoktober

God morgon, haha, är typ klar med allt nu, ska bara fixa det sista sen ska jag till skolan. Slutar typ 15.30 idag tror jag, så det är ganska lång dag.. Efter skolan vet jag inte riktigt vad jag ska göra, går väl antagligen hem bara, men jag får se. 


:))


home again

Kom hem från konfan för typ 40 min sen eller nåt sånt, vi gjorde inte så mycket, först sjöng vi och så och sen så klippte vi ut saker ur tidningar och sånt. Men nu ska jag i alla fall läsa lite NO & religion tills i morgon! 


08.14

Ska iväg till skolan om en stund, men ska först gå igenom franskan, för har prov första lektionen så. Efter skolan ska jag på konfaträff. Vi hörs ikväll! 


Blus/tunika & blåa jeans + smycken

next fotboll!

Drar iväg på fotboll nu, blir säkert jättekul som vanligt!

massa plugg!

Kom hem för en stund sen, sitter och äter vindruvor nu, men ska ta och börja plugga nu för jag har som sagt prov & många läxor! Skolan idag var väl inget speciellt, eller vi hade ju nutidsorientering och det var faktiskt riktigt svårt tycker jag..  Men jag tror ändå att det gick ganska bra! Men ska plugga nu, cyaa! 

vackert!

somnar snart

Vaknade för typ 45 min sen, men är fortfarande hur trött som helst. Sen har jag stressat för jag trodde vi började tidigare än vi gör.. Men nu kan jag bara slappa i typ 20 minuter så det är ju skönt, men hade kunnat sova längre, jaja.. Idag har vi i alla fall nutidsorientering på morgonen istället för idrott, synd bara att det bev på en rolig lektion, haha. Efter skolan ska jag bara hem och plugga, för jag har franskaprov i morgon + läxor o så. Sen ska jag spela fotboll också.

tidningsnaglar

Har sett på flera bloggar & några kompisar som gjort sånna tidningsnaglar, väldigt häftigt tycker jag, så jag provade, men jag hade inget vanligt vitt nagellack så jag fick ta en sån nagellackspenna som man typ ska ha till fransk manikyr, så det blev sådär, haha.


Skolkatalogen!

Kom hem för kanske 30 min sen. Men jag fastnade där nere, för skolkatalogen hade kommit, hehe. Så satt och kolla i den ett tag. Alltid lika kul när den kommer! Jag var ju som sagt och klippte mig, det blev inte så stor skillnad, bara lite kortare typ! Ska ta och göra tyskaläxan nu, sen vet jag inte riktigt, men jag bloggar senare! 

Inte så stor skillnad, men är ganska nöjd i alla fall! 


3/10

Försökte göra ett mobilblogginlägg innan när jag vaknade typ, men det funkar inte!? Det har inte funkat de anda gångerna jag försökt mobilblogga heller.. Aja, har i alla fall precis ätit frukost & ska leta fram något jag kan ha på mig idag. Slutar runt halv fyra idag, sen ska jag klippa mig.. Vill inte det, haha, men mitt hår är slitet, så. 
C u lateeer!


födelsedagspresenter


"prydnadskudde", sängkläder & en sån här typ kant som hänger från sängen om ni fattar?(ej på bild) 

2 fotoramar

Tvål

Bakböcker & 2 vanliga böcker

Parfym

Thomas Sabo armband

Blus/tunika

Mössa


Jacka

Tubhalsduk från Julia Jacobsson & Amanda

Biokort från Julia Brandt

Armband med typ ord från Johanna

Sen fick jag flera andra saker + pengar & saker från släkten och så, men jag orkar inte ta kort på allt, hehe. Är i alla fall jätteglad för allt! Superfina saker! Tack!

happy birthday to me!

Jag vet, min blogg är kass med uppdatering just nu.. I helgen har jag i alla fall haft dagläger med konfan. Igår var vi i krykan i 10 timmar! Lite segt, haha.. Men idag är det min födelsedaaag! Wiiiihoo, imorse blev jag väckt med jättegod frukost & paket och så! Sen var jag i kyrkan typ 2h för det var gudtjänst som sista grej på lägret. Jag har också haft match idag, det blev 1-1 & vi spelade riktigt bra! Har vunnit serien nu, så det känns helt underbart! 

Nu har jag precis ätit en jättegod middag + tårta, så är jättemätt, haha. Några vänner till vår familj är här, så det är väl kul! Men ska ta kort på mina presenter nu, för jag har lovat att lägga ut det här så jag bloggar snart!