> -

Tuesday

Heeeej, idag efter skolan gick jag bara hem och gjorde klart typ alla läxor, så nu känns allt som var så himla stressigt jättelugnt. Skönt! I alla fall, sen åkte jag och tränade på träningsverket, skulle inte förvåna mig om jag vaknar upp med träninsvärk i morgon, hehe. I alla fall, nu ligger jag i sängen och har kollat på några gossip girl avsnitt. Ska nog kolla lite till, men hade tänkt att försöka somna riktigt tidigt idag, jag är alltid så himla trött på morgonen. Jaja, i vilket fall blir detta dagens första, sista och enda inlägg, haha. GOD NATT! 
jag och mina fina kusiner i Köpenhamn i somras :))

MY BLOG

Jag vet att jag suger på att blogga, men är ändå så himla glad för jag kollade nyss på min statistik och den har inte sjunkit särskilt mycket alls, trots att min uppdatering är katastrof, hehe. Fick förresten häromdagen någon fråga om hur många läsare jag har, och, min blogg är en väldigt liten blogg, haha, har väl inte direkt gjort något för att få den stor och den är ju inte den bästa, men min statistik ligger på runt 50 unika per dag. Haha, lite pinsamt medans alla andra har typ flera hundra? Menmen, life goes on, hoppas jag..


Sjuk?

Idag var det en skön dag, eller, måndagar är oftast väldigt sköna. Sista lektionen mådde jag lite konstigt, eller asså jag vet inte, haha. Men när jag kom hem somnade jag i alla fall typ direkt och sov i 1 och en halv timme typ. Sen dess har jag bara legat i soffan och vilat samtidigt som jag tittat på gossipgirl. Mår lite bättre nu i alla fall, men känns fortfarande konstigt, hoppas inte jag håller på att bli sjuk, orkar verkligen inte vara det! Nu måste jag plugga lite för vi har massa tyskaglosor och NO tills imorgon som jag inte gjort ännu. 


Spinning

God morgon! Jag är ledsen för att uppdateringen har varit så kass, haha.. Men jag har helt enkelt inte haft någon jätte blogglust eller så. Men nu ska jag göra mitt bästa och i alla fall blogga varje dag! Nu är jag vaken, elelr har varit det en liten stund. Ska i alla fall strax iväg till träningsverket och gå på spinning. Egentligen fattar jag inte hur jag orkar så tidigt, men ja, får hoppas att jag gör det, hehe. Måste packa i ordning lite saker nu, så vi hörs senare! 


new

Kom nyss hem från stan, åkte in direkt efter skolan och mötte upp min kära mamma, hehe. Gick i alla fall runt i lite olika affärer och fick med mig ett par jeans och en blus från Desigual och en bh från Björn Borg, typ cerisrosa med orange så tyckte den va lite fräck, heheeee. Webb-bilder ger ju inte direkt någon rättvisa, men jag orkar inte ta kort med kameran, så detta får duga. Nu måste jag plugga så vi höreees! 




MONDAY

God morgon! Ska gå nu om 10 min typ. Det kom precis en sotare hit, hehe. Nej, men ja ifall ni ville veta. Idag i skolan blir det en skön dag, eller asså vi har klassråd, hemkunskap, no och franska så det kan nog vara en av de skönaste dagarna även om vi slutar ganska sent så är den chill. Men nu ska jag packa klart väskan och så. Vi hörs i eftermiddag!




SNOW

Lite kul är det ju med snö i alla fall, det blir så himla fint utomhus! Fast jag hade ju hellre velat ha sommar nu, snön skulle varit vid jul. Men man får ju vara glad att det kom snö denna vinter över huvud taget! :)) Hörde att det skulle vara -14 grader nu på tisdag, haha, om det stämmer vet jag ju dock inte.. Riktig vinter är det i alla fall! Nu ska jag strax på fotbollsträning, ute, det blir kul, hehe.



Bat Mitzvah

I morgon ska jag upp tidigt, ska vara inne i stan vid 9 typ. Ska på en bat mitzvah eller hur det nu stavas, och för er som inte vet så kan man väl säga att det typ är en judisk konfirmation i princip? Ska i alla fall bli spännande, har aldrig varit på något sådant innan. Någon gång i sexan var vi på studiebesök i en synagoga, men det är ju ingenting. Sen på kvällen är det i alla fall middag/fest typ. Är fortfarande inte helt 100 på vad jag ska ha på mig på kvällen.. Men det löser väl sig. Men i och med detta blir uppdateringen i morgon nog ingen hit. Kanske hinner med något enstaka inlägg sådär. Ska verkligen försöka. Men ni får ha det så bra, puss!
image description

S.O.M.M.A.R

image description

TJINGELING




Nu ska jag alldeles strax iväg och träna fotboll, dock inomhus men det blir nog kul ändå för jag har inte spelat på ett bra tag nu, så vi höres och ha en bra tisdagskväll!

HOT YOGA

Tjeeeeeenk, kom precis ut ur duschen. Förut var jag på hot yoga och asså shit, det kan nog ha varit det svettigaste någonsin. Svettades som en gris, euw, men true. Har varit på detta en gång innan, ca 1 år sedan. Asså det är egentligen inte så jobbigt men eftersom att det är ca 40 grader inne i lokalen så rinner det ju bara om alla, haha. Efteråt när man kom ut i "normal" temperatur kändes det ju som en frys eller något? Nu ska jag i alla fall titta på Sveriges mästerkock som tydligen har börjat. Redan 6 avsnitt? Har helt missat detta, men får ta igen det nu då, hehe.



15/1

Hejhej, dålig uppdatering den här helgen. Men har knappt använt datorn. Denna helgen har bestått av att mestadels ta det lugnt, sova, komma i fas med svensk tid och sånt där ni vet. I fredags gick jag bara hem direkt efter skolan och tog det lugnt, mådde faktiskt inte alls särskilt bra. På planet till Sverige mådde jag dessutom hur dåligt som helst, eller asså min hals var hur öm som helst, hosta osv. Så fredagskvällen var jag hemma och tittade på film med min familj. Igår var jag inne en sväng på stan med mamma och fick med mig en halsduk och en tröja hem som jag kan visa sen. I förmiddags var jag och gymmade vilket jag nog skulle låtit bli haha, för jag mådde inte så bra efter, så var tvungen att skippa fotbollen nu ikväll, kanske är bäst egentligen att jag blir helt frisk innan jag tränar. Nu måste jag i alla fall plugga och lite så. Kanske bloggar senare annars bloggar jag i morgon. Och jag lovar att jag ska berätta om min resa + visa foton den kommande veckan, när jag har tid! Måste få över alla bilder och sådär :))

HEMMA

Vill inte var här i detta ruggiga, iskalla vädret. Vill tillbaka till Guadeloupe, verkligen. Det var helt underbart. Har haft 2 kanonveckor som tyvärr rusat i väg snabbt som sjutton. Känns som jag varit borta i max 5 dagar typ?Skriver mer i morgon typ. Har jetlag, är skittrött och fryser, haha. Men det ska bli skoj att träffa alla i morgon i skolan. 

Haha, ursäktar en fruktansvärd bild, ser typ ut som att jag gråter, men ja, som sagt, trööööött

ON MY WAY HOME

Nu sitter jag på planet hem. Antagligen kollar jag film, äter, läser eller lyssnar på musik. För något annat finns typ inte att göra? Jag kommer hem till Sverige på eftermiddagen någon gång (svensk tid). Bloggar säkert när jag kommer hem! 


LITEN SARA

image description

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
Här är lite foton från när jag var liten. På första bilden om någon undrar vad det är för svart på armbågen så är det ett sånt plåster med något djur på, hade typ alltid plåster för jag slog mig 24/7, haha.

SHOES





VIDEOBLOGG

Har gjort en videblogg till er :)) Snällt va? Vet att det blir lite knasigt att göra tidsinställd videblogg men skit samma. Och jag vet inte varför ljudet dampar så, men men..

I.N.S.P.I.R.A.T.I.O.N


LOVE HER STYLE

TRUE


SOSPOP @INSTAMGRAM

image description


Följ mig på instagram för att se fler bilder från min vardag, heter sospop :)

MY TRIP

Jag har inte berättat så mycket om själva hotellet här, men helt ärligt vet jag inte så mycket. Eftersom att jag skriver detta nu innan jag är på Guadeloupe som ett tidsinställt så kan jag inte berätta så mycket. Men i alla fall ligger detta hotell vi ska bo på, Hotel Fort Royal ligger ganska öde tror jag, eller asså det ligger inte i någon stad. Men det finns tydligen en by i närheten, kanske 20 min bort? Eller nej, jag ska inte säga något för jag har verkligen ingen aning! Men vi är här i två veckor och reser hit med Langley och vi har all-inclusive så det är ju riktigt gott, hehe. De anordnar här på hotellet flera utflykter. Tror det är typ en om dagen? En utflykt jag vet att vi ska på är en snorklingsutflykt. Där man snorklar och åker till någon öde liten ö me vita sandstränder och exotiska fiskar osv. Så det blir säkert kul. Sen får vi väl se när vi är det, det blir säkert någon annan utflykt också. Men gud vad härligt att bara ligga på stranden, sola, bada och att det fläktar lite skönt. Ta någon god iskall dricka, mmmmm heaven, hehe. Nej, men får hoppas det blir så i alla fall. Här är lite bilder jag hittat från google på hotellet, stranden osv ;







NYÅRSLÖFTEN


Hej

Hej på er! Håller verkligen inte koll på dagarna här nu, men jag har väl varit här typ 5 dagar tror jag? Det är sjukt härligt här, verkligen! Mmmmmm havet asså, helt underbart verkligen! Har dock haft lite otur med vädret och det har regnat ett par gånger om dagen typ. Men idag var det bra och det verkar som att det ska fortsätta så :)) Igår var vi på en utflykt till huvudstaden Pointe-à-Pitre, men haha, den var sjukt liten i alla fall. Det fanns krydd-, frukt- och grönsaksmarknader och det var faktiskt kul. Men om man talar om klädesshopping var det ju bara massa konstiga affärer, men det var kul ändå :)) Enda stället som fanns som man kände igen var mc donald's haha! Men nu är klockan typ 19 här och ska byta om och börja gå ner till restaurangen! Just det, sjukaste maten här, shit vad gott det är, och deras efterrätter, gaaaash... Nyårsmaten var sjukt god! Först var det ostron, faktiskt rätt gott, iaf med den där såsen på haha, sen var det iaf grillad hummer, yummiiie och huvudrätten var oxfilé med någon god sås och massa sånt gattiiigt.. Har faktiskt glömt vad det var för efterrätt men säkert sjukt gott.. Ska dra nu hade

FAVORITLÅT FÖR TILLFÄLLET

Dag 1: Fakta om mig 
Dag 2: Bästa filmerna
Dag 3: 5 snyggaste killarna & 5 snyggaste tjejerna
Dag 4: Min framtid
Dag 5: Min familj
Dag 6: Drömresan
Dag 7: 10 sanningar om mig själv
Dag 8: I min väska
Dag 9: Mina kompisar
Dag 10: Favoritlåt för tillfället

FAVORITLÅT FÖR TILLFÄLLET:

Vet faktiskt inte riktigt vilken som är allra mest favorit, det finns många bra och här är en skön låt:




MINA KOMPISAR

Dag 1: Fakta om mig 
Dag 2: Bästa filmerna
Dag 3: 5 snyggaste killarna & 5 snyggaste tjejerna
Dag 4: Min framtid
Dag 5: Min familj
Dag 6: Drömresan
Dag 7: 10 sanningar om mig själv
Dag 8: I min väska
Dag 9: Mina kompisar
Dag 10: Favoritlåt för tillfället

MINA KOMPISAR:



I MIN VÄSKA

Dag 1: Fakta om mig 
Dag 2: Bästa filmerna
Dag 3: 5 snyggaste killarna & 5 snyggaste tjejerna
Dag 4: Min framtid
Dag 5: Min familj
Dag 6: Drömresan
Dag 7: 10 sanningar om mig själv
Dag 8: I min väska
Dag 9: Mina kompisar
Dag 10: Favoritlåt för tillfället 

I MIN VÄSKA:

image description
Min väska består i vanliga fall mest av skolböcker, papper osv. Men jag har i alla fall hörlurar, plånbok, tuggummi, kalender, handkräm och sen har jag alltid nycklar i väskan också! Sen ligger det alltid lite småsaker i väskan men jaa..

HAPPY NEW YEAR!