Riktiga spökhistorier!

Nu skall jag skriva lite mer om aelosön
Vi kom dit på morgonen, så fick vi våra rum och sen hade vi typ en rundvandring av ön.
Ledarna berätta typ massa konstigt som hade hänt där, det var typ en jättestor sten där som ingen hade sett som var där för 20 år sen, och då fanns den typ inte med på kartan. Men nu gör den det. Haha, Löken (ena ledaren) sa att det bodde en jätte på Kössö och en på Aelosön och att de kastade stenar till varann som kärleksbrev, ja vem vet? Det kanske är sant, haha. Sen badade vi, det var inte så jättekallt, men lite.
Sen åt vi och så kommer Sebastian och Adam springande med sin mat och typ skriker geeetingar eller något, och 3s senare kommer typ 1000 getingar och jagar dem! :P
Sen seglade, badade och solade vi, najs!
Sen spela vi fotboll, åt middag och sånt.
Men senare på kvällen gick vi ner till havet och eldade brasa och grillade korv, mysigt! Och så skulle vi typ upp till rummen och hämta kudde och madrass så gick vi till Oslo (det var typ ett läskigt ställe med massa verktyg o sånt)
Så berättade Malin(ledare) en historia om han som ägde ön. Äland, usch vad äckligt! Iaf, han meckade med båtar, han var jättebra på det. En gång i veckan kom det en båt och lämnade en kanna mjölk. När mjölkbudet kom så stod förra veckans mjölk kvar. Äland tog alltid hand om mjölken! Så han tyckte det var konstigt så han gick och kollade efter honom i ungefär 30 min. Sen såg han en kropp vid en räls, asså sån man kan dra ner båtar på. Så han gick närmre och kollade och det var Älands kropp... Men huvudet var inte där :O  Och senare så begravde man honom i mitten av träsket mitt på ön (utan huvudet för man hittade inte det)
Sen typ för 20 år sen när det var seglarskola på Aelosön (detta är sant, men det andra vet jag inte)
De hade typ lekt en lek på lägret, sen samlat ihop barnen, men så saknades Mia! Och de fick typ gå skallgång och leta efter henne. Men hon var bara borta! Efter någon timme ville ledarna ringa polisen. Så gick ena ledaren ner för att hämta mobilen i en stuga. Han gick genom Oslo. Då hörde han typ snyftningar, och hittade Mia ihopkrupen i ett hörn! Han blev glad att han hittat henne, men hon bara grät och snyftade och sa Äääland, Äääland.. Mer vet man inte. Dagen efter åkte hon hem och hon kom aldrig tillbaka till Aelosön! Det sägs att Äland fortfarande finns och lever kvar som ett spöke på Aelosön. Jag tycket det var sjukt läskigt! Satt med kudden framför ögonen och åt godis, haha!
Sen skulle vi sova men jag, Julia & Moa låg och pratade länge om allt möjligt!
Och idag bara packade vi, åt och åkte.
puss

Kommentera?

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0