> -

homeworks..

Kom hem från skolan för en stund sen, tänkte sätta mig och göra läxorna direkt, men jag fastna självklart framför facebook.. Men nu laddar ändå min dator ur strax så ska göra läxorna, eller några i alla fall så det är gjort! Sen vid sex så har jag fotboll så det blir kul! 


nyvaken

Har precis vaknat så ligger fortfarande i sängen. Men ska gå upp och fixa mig & så nu. Börjar tidigt idag så det är lite segt. Men har gympa så det blir nog kul ändå, förutom att et regnar och jag tror vi har utegympa.. Haha, jaja det slutar väl regna får man hoppas!

Efter skolan ska jag nog bara hem och göra lite läxor & sen är det fotboll. Så vi hörs då om jag inte bloggar innan jag går. 


★ 10 THINGS ABOUT ME ★

- Jag tycker om att ha det städat, men jag stökar alltid ner & då tar det tid innan jag orkar städa igen.. 

- Jag tittar typ aldrig på tv längre, eller bara på program på datorn typ.

- Jag använder linser.

- Jag tycker det är sjukt kul med videobloggar, men är verkligen jättedålig på att göra egna, haha. 

- När jag var liten tyckte jag det var godare med morötter än godis, så jag ville ha det som lördagsgodis, haha

- Jag har ingen säng just nu, så jag sover på en madrass.

- Jag tycker Fysik är typ det svåraste ämnet, fattar inte så mycket.. 

- Jag kan dra in min mage jättemycket, asså typ så revbenen sticker ut skitlångt, ser typ äckligt ut.

- Jag säger inte "paaaprika" utan "pappricka" typ & alla mobbar mig för det, haha.. 

- När jag hör en ny låt som jag gillar brukar jag lyssna på den om & om igen tills jag typ inte gillar den längre.

videoblogg


Haha, det ringde & massa sånt, men orkar inte klippa bort det, så ni får la spola eller något.. Den blev helt konstig, men orkar inte göra fler, jajaa. Enjoooy

ooooj, den bröts efter 5 min? Pratade typ 3min till.. Jaja, haha..

Skolfoto

God morgon, nu har jag fixat i ordning mig, så är het klar nu. Idag är det skolfoto, längtar väl inte direkt.. Men hoppas jag inte blundar i alla fall, hehe. Vi har skolfoto precis efter lunch så det är ju perfekt.. Ne, men det funkar säkert! Men ska packa väskan & göra det sista nu innan vi går. 


vinst!

Kom hem från att ha spelat match för en stund sen & det gick faktiskt riktigt bra. Vi spelade bättre än på länge! Vi vann i alla fall med 4-2 så det var härligt! Nu ska jag ta och duscha, sen får jag se vad jag gör. 


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN VÄRLDENS BÄSTA VÄN!


























Bowling

Har inte bloggat något idag, men som sagt så bowlade vi med klassen idag & det var skoj! Sen åkte vi tillbaka till skolan och åt matsäck i klassrummet, haha. Sen hade vi någon luffarschacktunering typ & sen slutade vi. Så det var en riktigt skön dag! Efter skolan var jag med Julia, Julia, Amanda & Moa. Vi gjorde kladdkakemuffins med dumle istälelt för typ tårta, för Julia (Jacobsson) fyller år i morgon så lite firande typ. Sen typ pratade vi om massa saker! Det var i alla fall mysigt & kul! 

I morgon ska vi ha en "kick-off" med fotbollen, asså typ en heldag. Först ska vi ha träning & sen teori. Sen ska vi kolla på en kopparberg-match & sen ska vi typ äta middag & mysa eller något sånt. Det blir säkert jättekul i alla fall! Så uppdateringen blir inget vidare i morgon heller. Kanske kan fixa några tidsinställda inlägg till er. Men nu ska jag ta och kolla på någon film eller något sånt tror jag! 


17.27

Hejhej! 
Kom hem från skolan för typ 1 & en halv timme sen, så gick ganska länge idag. Men det kändes inte så jättelänge så det var skönt. Sista lektionen hade vi c-språk och jag har valt tyska, så jag hade det. Sen hade vi ju massa andra lektioner men det var inget speciellt.. I morgon är det typ något som kallas "Klassens dag" så vår klass ska åka och bowla, så det blir säkert skoj! Men ska byta om till fotbollen nu. Puss

trötter

Idag var väl skolan helt okej, fast var sjukt trött när jag kom hem så jag bara låg och slöa i soffan i flera timmar, haha. Nu har jag i alla fall tittat på True talent & så har jag, eller pappa hjälpte mig och typ tömma en vägg i mitt rum, flytta en bokhylla, ta bort en hylla & så för att han som ska sätta upp min tapeter ska komma åt typ. Men ska ta en dusch nu, sen lägger jag mig nog ganska tidigt för är fortfarande ganska trött. Har inte så mycket att berätta just nu, så ni får ha det så bra!

hitta en bild på julia & mig från början av 7an, så ett år sen..

24/8

Vaknade för en liten stund sen, så har klätt på mig & fixat typ allt. Ska bara ta något att äta sen går jag ganska snart till skolan. Slutar 15.10 så det är väl helt okej, kommer säkert få läxor idag också, men det blir väl bra får man hoppas! Ha en bra dag

dåligt schema!

Hejhej!
Kom hem från fotbollen för en stund sen, bloggade ju inte efter skolan men jag var med Sanna så hann inte. Som sagt spelade jag ju fotboll också & det var kul som vanligt! Skolan idag var väl ganska seg, eller vi satt typ i flera timmar & gjorde typ ingenting!? Fick absolut världens sämsta schema dessutom! Slutar typ halv fyra på fredagar, HALV FYRA!!! Helt sjukt typ.. Sen slutar vi sent alla andra dagar med, vår tidigaste dag slutar vi tre. Aja, ska inte klaga mer nu, haha. Det funkar säkert. Måste bara klaga lite till, haha.. Men vi har typ sjukt långa lektioner med. Har 100-minuterslektioner typ. Heeeelt sjukt! Men det blir väl bra när man kommit in i det. Men nu ska jag städa mitt rum lite, för på torsdag kommer några gubbar som ska sätta upp mina nya tapeter till min fondvägg, wiihoo. Så ha det gott! Puss



back 2 school

Hejhej, 
har precis klätt på mig & så. Ska gå ner och äta frukost nu. Sen är det dags för skola. Går hemifrån om en stund med några kompisar så det blir säkert bra. Men vi hörs i eftermiddag typ. Ha det bra!


+ lite smycken & såå

Vinst för blåvitt!

Kom hem från Ullevi för typ en halvtimme sen eller nåt. Det gick ju riktigt bra för ifk, så det var ju kul! Eller de vann mot Gefle med 3-0. Fast vet inte, Gefle kanske ligger sist i tabellen så det kanske inte var så oväntat, haha. Men jag tyckte i alla fall de spelade skitbra! Nu ska jag ta fram kläder till i morgon (om jag kan bestämma mig..), packa väska osv. Börjar 10.00 & slutar 13.00 i morgon så det är skönt att det inte är så länge! Hoppas bara på att vi får ett hyffsat schema nu, men ja, det blir väl helt okej i alla fall kan man ju hoppas! Bloggar nog inte mer idag, så vi hörs i morgon. God natt!



johanna&sara





xD

Så sjukt bra!


@ Johannas Criiiib

Är hos Johanna nu, eller kom nyss hit! Hon är och fönar håret, hehe. Fast nu kom hon tillbaka.. Vet inte vad vi ska göra nu, men i eftermiddag/kväll ska vi ju i alla fall på IFK-match. Nu vet jag vilka de möter & det är Gefle. Hejar på IFK så ni vet, haha! Men ha det goott

schnyggtt

spk igeeen



:):):):)

SPK

Oscar är min kille så, ja, det är vi. Har ingen bild på datorn just nu, men kan visa en bild någon gång, lovar! Kul att du gillar min blogg, kommentera gärna med namn nästa gång förresten. :)

the end

Kan inte fatta att det är sista dagen på sommarlovet i morgon!? Asså det har gått helt sjukt snabbt. Kändes som att det var skolavslutning för typ 2 veckor sen.. Vet inte riktigt vad jag ska göra i morgon, men det får bli något kul eftersom att det är sista chansen.. På kvällen ska jag i alla fall på blåvitt-match. Vet inte vilka de möter haha, men ska dit med fotbollen så det blir säkert skitkul! Ska ta bort mitt nagellack nu (haha), sen gör jag väl mig i ordning och så. Lägger mig nog ganska tidigt idag, måste ju komma lite i fas till skolan typ, buhuu! 


ÄLSKAR ER!


BARCELONA! Åh, vad jag saknar det asså..

oavgjort

Är hemma från matchen nu & har duschat o så. Det gick väl sådär, det blev 1-1, men vi spelade riktigt bra första halvlek i alla fall. Är lite besviken, men sånt händer, man kan inte alltid vinna.. Men ska iväg och handla några saker lite snabbt nu. 


match

Hej på er! 
Idag har jag inte gjort ett dugg hittils typ!? Men ska i alla fall snart spela match, eller det är samling om en timme, så ska väl börja byta om och så snart. Första seriematchen så det blir riktigt kul + att det är hemmamatch så det är toppen! Tror vi ska möta Häcken, eller är nästan säker, så får hoppas att det går bra! 


Tomorrow is next

Har varit dålig update idag i know. Men har inte haft något att blogga om. Skriver i morgon istället. God natt!

-


Julia's hooome!

Jag var hos Julia en stund förut. Hon kom ju hem från Kreta idag där hon varit i 2 veckor, åh, vad jag har saknat henne! Förresten var hon på samma hotell som jag var på i början av sommaren om ni minns? Det var i alla fall grymt kul att träffa henne igen! 

det började regna lite i Bovall!

Tröjan


The Last Song

Är hemma hos Johanna nu, kom hem nyss & jag fick med mig en tröja som jag kan visa sen! Nu ska vi titta på The Last Song!

snyggt

Johanna

God morgon! Har precis duschat & så, så ska fixa i ordning mig och äta något. Sen vid halv elva så ska jag möta Johanna så åker vi och hon ska fixa sån skolkalender typ och såååå. Sommarlovet har ju gått hur fort som helst! På tisdag börjar vi igen.. Orkar inte läxor och massa sånt, är inte alls sugen på skola, enda kul är väl att träffa alla man inte sett nu i sommar. Men ska inte klaga, haha. Skriver sen! Ha det gott


Jag är sämst på att blogga, jag vet!

Jag lovade att blogga, men det gick ju som det gick. Men har helt ärligt inte pallat blogga nu på sommaren, men nu börjar ju skolan så snart så det blir mer bloggning, promise! Orkar inte berätta om allt jag har gjort sen jag bloggade sist, så jag börjar från nu, hehe. Idag var jag i alla fall med Oscar en stund & sen mötte jag mamma så åt jag lunch med henne, sushi, jättegott! Sen när jag kom hem så kom Johanna så snacka vi och massa sånt & sen var det fotbollsträning. Haha, är typ ovan vid att blogga känner jag, har typ skrivit detta lilla på 10min.. 




rivjärn..

Åh nejnejnej! Skit också.. Känns som att jag håller på att bli sjuk, har så sjukt ont i halsen som om det är ett rivjärn i typ!? Och så är jag trött & allmänt förkyld.. Aja, ska inte vara så depp, det går la över men ändå så jobbigt.. Ska ta & sova nu för man blir ju typ frisk snabbare då!? Krya på mig typ, haha. Nej, men god natt!

Nagellack

Just det, köpte ett ljusblått/turkost nagellack igår;

Köpte också en nagelfil & ni vet en kalender man ska ha i skolan, gillar inte att köpa skolgrejer för då fattar man att lovet snart är slut, det är ju typ inte alls långt kvar på sommarlovet nu..

Bovallstrand










Tog bara bilder från facebook, så ni som har mig där har väl redan sett dessa ändå, men har inga andra på min dator så det får duuuga!

det är ju faktiskt sommarlov

Jag har inte uppdaterat på nästan 2 veckor nu ser jag.. Men orkar typ inte blogga nu på sommarlovet, speciellt inte nu när det snart är slut, vill ju "använda" sommarlovet till sommarlovssaker, hehe.. Så förvänta er ingen bra uppdatering, men ska verkligen försöka göra mitt bästa & lägga in i alla fall ett inlägg om dagen! Men i söndags kom jag hem efter en helt kanon & underbar vecka i Bovall hos Julia. Vi har varit ute på havet en massa, badat osv. Har i alla fall haft det toppen! Kan ladda upp lite bilder senare! 

Riight now, men ska ta & göra något nuu, det är fint väder, haha!