> -

Lägger mig tidigt!

Har inte blivit så mycket bloggande nu ikväll, men har för det mesta pluggat och kollat en del på tv och pratat med lite kompisar och så. Men jag går och lägger mig nu och kollar på film tror jag, så ni får ha det gott. Detta blir sista inlägget, god natt

Sommaaaaar

Ekonomichef?

Kom nyss hem från skolan, eller ja, det var ett tag sen. Ska ta något att äta nu, är hur hungrig som helst, haha. Vi var ju på vägledningscentrum idag och datorn tyckte jag skulle bli ekonomichef eller i alla fall något administrativt/jurudiskt/ekonomiskt yrke. Haha, vi får väl se hur det blir med det.. Skulle egentligen på bodypump med laget nu, men det var tydligen bara idag man kunde vaccinera sig eller något sånt så jag ska vaccinera mig mot hepatit A, B & C tror jag det var. I alla fall är det inför Guadeloupe som ni kanske förstå. ;)

haha nolifer...

Vägledningscentrum

Vaknade för en liten stund sen, åh, jobbigt att går upp så tidigt.. Men vi ska till vägledningscentrum nu på morgonen där man typ kollar vad man borde skaffa för yrke när man blir vuxen, tror jag, så att jag måste ta bussen tidigt, riktigt segt faktiskt. Egentligen börjar vi 09.10 men idag så börjar vi 08.15, segt. Men det är inget att göra åt det. Ska i alla fall klä på mig och så nu. :))


Svettapa

Kom nyss hem från Träningsverket, och jag säger bara, SHIT vad jobbigt det var. Asså spinningen, tror seriöst aldrig att jag varit så svettig, haha, mysigt. Haha, kanske inte riktigt, men det var nog en av de svettigaste gångerna i mitt liv, seriöst, det typ rann i min panna, haha... Sen var MRL också jobbigt fast på ett annat sätt och inte så "svett-jobbigt" hehe. Jag mår jättebra nu, hehe. Snacka om att jag kommer somna gott ikväll! ;) Men det var i alla fall jättekul tycker jag & jag är 110% säker på att jag kommer ha träningsvärk i alla fall ben och mage när jag vaknar i morgon. :))


MRL

Skolan idag gick snabbt så det var ju ritkigt skönt, hehe. Slutade runt 15. Ska i alla fall ta och äta lite nu, sen lite senare ska jag träna, spinning & MRL (mage, rumpa, lår), har aldrig provat MRL innan så det blir spännande typ, haha. Skulle tro att jag kommer hem någon gång vid 19.30/20.00 någon gång, så vi hörs då! 


tisdag

God morgon. Är hur trött som helst, vill bara sova... Men ska i alla fall snart dra mig mot skolan för att ha idrott. Ganska skön dag idag! :)) Men ja, måste packa väskan med vanliga kläder osv. Ha det gott!

Har bara en massa gamla bilder, så ni för nöja er med det för tillfället ;)

T to the R to the Ö to the T to the T

Har pluggat NO och tyska nu en stund, orkar inte mer, är hur trött som helst så jag tar resten i morgon. Har ont i halsen, hostar och är jättesnuvig, vill inte bli sjuk igen.. Har varit sjuk/förkyld sen början på höstlovet. Orkar inte ännu mer.. Haha, känner at jag bara skriver massa depp-inlägg idag, vaknade kanske på fel sida..? Men ska sluta blogga och gå och lägga mig. Är verkligen helt slut! Kanske ska börja att sova en stund när man kommer hem från skolan? Verkar väldigt skönt tycker jag. Men ni får ha det så bra, godnatt

hehehe.. :))

Läxorna tar över mitt liv

Kom inte så långt med pluggandet förut, fastnade vid datorn och sen skulle jag äta och sedan fastnade jag igen.. Menmen, ska ta och stänga av datorn nu, så blir jag inte distraherad, hehe, för jag måste verkligen plugga eftersom att det är så sjukt mycket i skolan. Det är verkligen jättejobbigt, AAAAH.. Hoppas på en lugn vecka snart. Nästa vecka blir nog inte så lugn, för vi ska ha biologiprov och antagligen franskaprov, men jag hoppas att veckan efter det blir lugn, känner att jag inte orkar med typ 10 läxor varje vecka, vi går ju ändå jättelänge i skolan, varför då dessutom få läxor man måste ägna nästan hela sin fritid åt? Lackar sönder på alla jobbiga läxor :( :( :( :(


todayzzzzz

image description
Tröja // Abercrombie & Fitch
Byxor // Hilfiger
Skor // Primes
fast jag hade utsläppt hår, hehe ;)

hatar rubriker..

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej. Jag kom nyss hem från Moa, var inte där så länge mend et var mysigt. Gick hem med Amanda så det var ju bra, hehe, det är läskigt att gå själv genom skogsdungen och såå när det är så mörkt.. Känns jättemysigt när man kommer hem till ett varmt hus med julbelysning och sånt så är det kallt och mörkt ute! :))))) Kom på att jag har tyskaglosor till i morgon, oops, så får sätta mig med dem nu! Ha det gott kompisaaar


Uppåt!

Min statistik har gått upp vilket är jättekul! Hoppas den fortsätter uppåt. ;) Är i stort sätt klar nu, ska bara packa väskan och ta på ytterkläder. Går väl om typ 10 min, så ska fixa det sista! Men vi hörs efter skolan. 


ÅRETS BOLLHÅLLARE

Kom hem för ett tag sen från den här myskvällen eller vad man ska säga. Vi åt och pratade om lite saker och så kollade vi på en inspelad match, den matchen vi spelade på min födelsedag. Haha, det var jättekul att titta på oss, hehe.. Fick också medaljer och så för att vi vann serien. Jag fick ett pris för "årets bollhållare" som alltid vinner tillbaka bollen och så, sa de. Det var riktigt kul att få något bra berättat om sig! :))
image description

Dear John

Ååh, love!

Fotbollsmys

Sitter här i mjukiskläder i mitt nystädade rum, lyckades faktiskt städa riktigt fint om jag får säga det själv, haha.. Nej, men jaaa. Har nyss gjort några få läxor. Ska byta om nu och om en stund åker jag till "myskvällen" med fotbollen eller vad man ska kalla det. Ha en bra kväll. Puss



FÖRSTA ADVENT


27/11

Kom hem från kyrkan ganska nyss, det var sjukt mycket folk där idag, men det är ju för att det är första advent.. Ska hoppa in i duschen nu och sedan städa mitt rum och hjälpa till med adventspynt och så, tänkte sätta upp en ljusslinga i mitt tak, får se om det blir bra, men jag tror det skulle bli mysigt! 

Sälen med Lovisa :))

Gudstjänt

Ska snart dra mig iväg mot kyrkan. Får skjuts idag, för det regnar så mycket, så det är ju skönt! Men gudstjänsten är väl runt en timme lång som vanligt. Vid 17 idag ska vi ha någon avslutning med fotbollen till 21 tiden typ, så det blir säkert kul. Men mellan gudstjänsten och fotbollsavslutningen känner jag att jag ska göra lite läxor, orkar egentligen inte, men sen i skolveckan är det skönt om det kan vara lite lugnare.. Aja, får se hur det blir med det. Men vi hörs efter gudstjänsten! 


good night, sleep tight

Nu ligger jag i sängen och lyssnar på lite chill och lugn musik, ska ta och stänga av datorn och sova. Är jättetrött, sen måste jag gå upp typ halv tio i morgon, för jag ska på gudstjänst hade jag tänkt, det är ju första advent i morgon så det kan nog vara bra att gå. Hoppas ni har haft en bra kväll! Jag har bara varit hemma och tittat på vampire diaries och så satt jag och pratade med min bror ett bra tag. Har i alla fall haft en lugn och mysig kväll. GOD NATT!

L'OCCITANE

Mamma och pappa kom nyss hem med några goda vänner, så satt och pratade med dem ett litet tag. De (alltså inte mamma & pappa) har nyss varit i Paris och hade med sig en handkräm och en tvål från L'occitane till mig. Handkrämen luktar hur gott som helst, sitter här och bara luktar på mina händer, haha.. Tack :)))
image description
image description

-


GUADELOUPE

Jag nämnde för ett tag sedan Guadeloupe i ett inlägg. Några dagar efter julafton ska jag dit med mina kära familj, hehe. Det ska bli jätteskönt verkligen. Guadeloupe är en liten ö i västindien/karibien, har aldrig varit i den delen av världen innan, så det ska bli väldigt kul. Är borta i 2 veckor så jag hoppas på massa värme, sol & bad. Det var några år sen jag var borta på ett varmt ställe på vintern, så det ska verkligen blir hur skönt som helst. För om det blir lika kall vinter i år som de senaste åren kan det vara väldigt skönt att få sommar för ett litet tag! Firar ju nyår där så det ska bli kul, håller på att titta ut någon klänning till nyår. Har hittat några olika som jag tycker är riktigt snygga, de flesta med paljetter och lite glittriga och så ni vet. Sen ska jag nog köpa bikinis till resan, för det kan vara kul med lite nytt tycker jag! Som sagt, det ska bli jättekul och skönt att komma iväg till ett varmt ställe!








hejhejhejhej

Kom nyss hem från Träningsverket, var där med Johanna, vi var inte där så länge men jaa. I förmiddags var jag på någon loppmarknad med fotbollen, det var inte så kul, men man får stå ut med det om man vill tjäna cash! ;) Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, tror nog att jag håller mig hemma, för det känns inte så lockande att gå ut, hehe.. Kanske är med någon kompis eller något, det får jag se. Ska nog i alla fall ta och äta strax, kände att jag var lite hungrig nu. Ni får ha en toppen lördagskväll allihop! 

hahah ser ut som jag har gigantisk mage men det är tröjan, så ni vet...xDDDDD

The Hangover

Efter skolan var jag med några tjejer så åkte vi till frölunda torg och åt och sen efter en stund åkte jag, Amanda & Lovisa hem till Julia Brandt (med henne också såklart) och kollade på Baksmällan o så, hade aldrig sett den innan, jag vet, efterbliven. Den var sjukt bra och rolig, haha! Måste se 2an också, men den har väl inte börjat säljas än? Jaja, man lär väl märka när den gör det!

Mamma kom i alla fall nyss hem, hon har varit på Malta sen i måndags så har saknat henne jättemycket! Fick sms nu, så ska gå och kolla vad det står, hehe. Men ni får ha en toppen kväll! 

Shit vad vackört!

FRIDAY

God morgon! Är klar med nästan allt nu, ska bara packa ner gympakläder och lite så. Går runt fem över tror jag. Idag är det en ganska skön dag, men har många jättelångaraster + håltimma så slutar inte förrän vid halv 4 ändå.. Menmen. Vet inte riktigt vad jag gör efter skolan, antingen går jag väl hem eller om jag är med kompisar eller något. Får se hur det blir. Men vi hörs i eftermiddag/ikväll! 


ROBERT PATTINSON

 



F.O.T.B.O.L.L

Kom hem alldeles nyss hem från fotbollen, det var jättekul idag, men inte så jobbigt, haha. Men stod i alla fall i mål ett tag, typ for the first time.. Nästan i alla fall. Aja, det var en rolig träning! Ska ner och äta nu och sedan ta en varm dusch, fryser faktiskt lite just nu, men det är nog för att det regnade ute. TTYL
image description

Veckans blogg hos Amelia

Tävlar om att bli veckans blogg hos Amelia, var med och tävla ni med!

It's raining men

Kom hem från skolan för en stund sen. Slutade halv fyra, så det var ganska segt i slutet, och var så sjukt hungrig, haha. Så nu håller jag på att äta mellanmål. Måste sätta mig och läsa igenom engelskan och sätta priser på lite saker. För vi ska på typ någon sorts loppmarknad, typ, till helgen med fotbollen, så får ta och göra det innan det är fotbollsträning. Perfekt väder måste jag säga... Nej, men det är faktiskt härligt tycker jag! 


All I Want Is You

Är helt kär i denna låten, älskar den!


Konfa

Idag så var det ju konfa så gick hem till Julia Brandt efter skolan med Amanda så åt vi och pratade och så, sen var det då konfaträff och den var ganska seg idag, gjorde någon konstig teater och så blev ledarna skitsura hela tiden, så det var väl sådär. Men sen hämtade i alla fall pappa mig när det slutade så åkte vi och köpte gymkort, hehe. Och nu kom jag väl hem för en halvtimme sen eller något. Har sjukt ont i magen, vet inte varför, men ska i alla fall ta och lägga mig och kolla på vampire diaries. Orkar nog inte blogga mer idag, kanske kommer något tidsinställt, får se. Men vi hörs i morgon i alla fall! :))


Trött, som vanligt..

Har gjort mig i ordning nu, så ska faktiskt gå och lägga mig. Väldigt tidigt, men jag är trött, känner att jag är trött typ hela tiden, vill helst sova bort hela skoldagarna just nu! Ska i alla fall kolla på vampire diaries nu innan jag ska sova. C u tomorrow. Säger godnatt med denna otroligt snygge Taylor Lautner ;)
image description
image description
image description
Döör, speciellt på den sista bilden, sjuk!

ÅH, VAD SÖTT!

Hittade detta på Alexandras blogg, om ni inte redan sett det, titta, så himla gulligt! Åh.. 

Hemma igen

Kom alldeles nyss hem. Tränade ju med Johanna som jag sagt typ 1000 gånger känns det som, haha. Det var faktiskt riktigt kul! Tror jag kommer ha träningsvärk i alla fall i benen i morgon. Ska antagligen dit på torsdag igen innan fotbollen, men vi får se hur det blir med det. Nu ska jag alldeles strax äta så ska fixa några saker först. 


@ JOHANNA'S

Sitter hemma hos Johanna nu, vi har precis ätit och hon packar just nu. Ska i alla fall snart iväg mot gymmet, haha. Hoppas det blir kul. Vet inte när jag kommer hem men det blir ikväll någon gång så vi hörs då. Ha det gott!


Somnar..

Vaknade nyss, ligger i sängen och jag tror aldrig jag har varit såhär trött.. Det är liksom jobbigt att ögonen är öppna, mina ögonlock väger til ett ton. Vill sova! Menmen, this is life. Måste gå upp och gör mig i ordning, packa ner vanliga kläder (har idrott första lektionen) och fixa allt annat nödvändigt, orkar verkligen inte! Men man brukar ju bli piggare när man börjar gå upp och fixa med allt typ. Idag ska jag ju som sagt gymma med Johanna, sen måste jag böra fixa lite på några designer jag ska göra också. Aja, vi hörs senare! 


Träningsverket

Ska göra i ordning det sista och gå och lägga mig nu, kanske tar och tittar på vampire diaries, men jag tror nog att jag bara somnar strax istället. I morgon slutar vi tidigt, eller inte direkt, men vår tidigaste dag, 14.55. Efter skolan ska jag med Johanna till gymmet så ska vi ha någon sån här guidning i gymmet för egentligen måste man ju vara 15 men det har fixat sig ändå. Det blir säkert kul i alla fall! Nu när det bara är 2 fotbollsträningar i veckan kan det ju vara bra med lite annan träning också. Men vi hörs i alla fall i morgon.. Önskade att mobilbloggning funkade, men det gör det ju inte för mig så, nothing to do about it. God natt


www.johannajensens.blogg.se

Bästa Johanna har äntligen börjat blogga igen efter flera månaders uppehåll! Weeeho! Så börja läsa hennes bogg om ni inte redan gör det.
www.johannajensens.blogg.se

21/11

Har inte blivit någon bloggning förens nu. Kom hem från skolan idag strax före fyra, sen dess har jag bara tagit det lugnt och gjort några få läxor. Har typ bara 4st denna vecka än så länge, vilket är jätteskönt verkligen! Ska alldeles strax äta middag och sen tar jag nog och tittar på några avsnitt av Vampire Diaries, hehe. Skolan idag var i alla fall skön, som måndagar faktiskt alltid är! 


Moa & Johanna

Igår kväll hade vi gäster, men var bara med och åt, sen gick jag iväg till Johanna, där var också Moa. Så kollade vi på film och pratade och så. Sen sov jag där och idag så bara slappade och segade iväg förmiddagen och kollade på Vampire Diaries, fick låna första boxen så nu vet jag vad jag kommer titta på a lot! Sen gick vi iväg till Moa och bakade morotskaka till franskan, pratade och så. Sen så var det fotboll och nu har jag nyss kommit hem från den och ätit lite fruktsallad. Ska hoppa in i duschen och sen läsa igenom franskan. Sen ska jag titta på ett avsnitt av gissa vad? Vampire Diaries, haha. Men vi hörs i morgon. Puss


B.R.U.N


Hittade en bild från påväg hem från Kreta, inte den bästa, haha jätteful, men kolla vad brun jag var!? Så kollar man i spegeln nu helt kritvit, haha.. Men ska ju till Guadeloupe på jullovet så då får jag förhoppningsvis säkert lite färg i alla fall, hehehe! :))))

TIDIGT

Har precis ätit frukost och så nu, åh, är jättetrött, men ska ta och packa ner alla saker och borsta tänderna nu, sen åker jag väl. Men det är som sagt en minicup så det är typ bara 4 lag eller något, så det slutar vid 14 tror jag. Vi hörs eferåt! Ha en bra lördag! 

Jättegammal bild :))))

Fotboll i morgon!

Idag var väl skolan ganska skön, hade biptest på idrotten och sen så var jag, eller typ halva mitt fotbollslag på zumba och det var jättekul! Men måste lägga mig nu för jag har typ minifotbollscup i morgon tidigt, så jag vill vara pigg! Men jag bloggar i morgon, puss god natt!

the boys who...

hehehe...






5/5 toast!

Kom hem för kanske 45 minuter sen eller så. Filmen var i alla fall sjukt bra. Fast ja, lite sorglig och så men den var i alla fall 5/5! Innan så var jag ju hos tandläkaren och jag hade inga hål och bra tänder så haha det var ju bra! Sen åkte jag in med Moa, Johanna och Jesper så åt vi på subway och sen mötte vi Julia Brandt så kolla vi på Breaking Dawn som sagt! Måste på TwiDay nästa år, åh, kan inte hålla mig tills part 2 kommer, längtar! Men nu måste jag läsa igenom engelska för vi hade ju läxa tills i morgon, jobbigt.. Men det fixar väl sig. Sitter och lyssnar på Justin Biebers julalbum nu, love! Men ja, måste göra engelskan, så vi hörs i morgon, puss.



I'm sooooo tired

Hejsaaaan, har gjort matte nu ett tag med pappa, eller han hjälpte mig med det jag inte fattade riktigt. Tror jag fattar det mesta nu, hoppas i alla fall det.. Ska göra mig i ordning och lägga mig i sängen och läsa igenom biologin, kom på att vi har läxa tills i morgon, men gjorde den lite på lektionen i går så det blir inte så jobbigt nu. Men är jättetrött så jag somnar nog ganska snart. I morgon på morgonen ska jag till läkaren och kolla mina öron, för jag har fortfarande lock så jag hör verkligen inte bra, haha. Helkonstigt.. Menmen, sen på eftermiddagen ska jag till tandläkaren och sen ska jag in till stan och se på BREAKING DAWN, längtar!!!! 

Haha, i'm a fjåååårtizz xD<33333333

My life = PLUGGA...

Slutade vid typ 3 idag så det var härligt, eller, det är typ vår tidigaste dag, så för mig är det i alla fall härligt. Sista lektionen var ganska skön, vi har fått FatBoys till arbetslaget så vi satt där och läste Romeo och Julia, man fattar typ inget om man bara läser så vi gjorde lite teater av det, så det var ändå helt okej! Johanna var här nyss en liten stund bara, men måste plugga nu, jag har matteprov i morgon. Känner att jag skriver att jag måste plugga hela tiden men det är typ så. Vi har verkligen mycket läxor och prov och sånt. Men ja, det måste ju göras så det är lika bra att göra det så bra man kan. Bloggar senare, puss

Har typ inga bilder så det blir en gammal igen, också sommaren 2010, oj vad kort hår jag hade.. 

rubriken får tala för sig själv

Idag var skolan helt okej, eller det gick ganska snabbt så det var ju bra! Hade gympa, syslöjd, svenska, no och sen typ övade vi gör luciatåget om man ville vara med, det var typ 50pers haha, men i alla fall sen var det typ bara 20min kvar på tyskan så ganska chillidillig dag! Nej, men ska ta och plugga lite nu om jag orkar, sen ska jag kolla på tv och så tror jag att jag ska göra lite situps, för då känner man sig så duktig, nej, skoja, men det är inte så mycket träningar med fotbollen nu så det kan väl vara bra att hålla igång lite. På tal om träning så ska jag antagligen skaffa gymkort (om ni ville veta..), så det blir typ kul tror jag! Hade en sån där "provvecka" för typ ett år sen. Men jag tror jag ska skaffa i alla fall några månader så får jag se om det är något för mig. Det är ju alltid kul med Zumba och sånt om inte gymmet är så kul. Aja, ska sluta babbla nu, hoppas ni inte typ somnade.. ;) 

Sommaren 2010, saknar sol & värme! Fast för min del får jag det faktiskt snart.... :)


BREAKING DAWN!

Shit vad jag INTE kan hålla mig!!!!!!!! AAAAAAH, PÅ TORSDAG SER JAG DEN, WEEEEEHOOOOO! Fattar ni? TORSDAG!!! Det är ju sjukt snart! Nej, ursäkta. Men ni fattar inte vad jag har längtat asså!? Okej, haha, ni tror typ jag är värsta twilight-freaket nu. Men ja, både böckerna och filmerna är ju bara helt extremt bra. Älskar det i alla fall. Så på torsdag efter skolan ska jag & några kompisar se den! Aaaaaah, längtar typ ihjäl mig.. 





TV

Har precis ätit middag nu, innan det pluggade jag som sagt, fast inte oavbrutet, det klarar jag aldrig, haha. Men nu har jag fått några läxor avklarade så det är faktiskt jätteskönt! Men ska ta och kolla på halv åtta hos mig nu, vet att jag har missat halva typ, men skit samma.. Sen vid nio tror jag jag ska titta på den som dräper, tycker att det är jättebra! Jaja, ska sätta på teven nu, så jag inte missar allt för mycket. 


hemma

Kom ganska nyss hem från skolan, slutade för ett bra tag sen men vi gick verkligen helt sjukt långsamt hem, var så himla trötta, haha. Det var en skön dag i alla fall, inga jobbiga lektioner typ, så det var chill! Ska ta och sätta på mig min OnePiece nu, haha, nej, men det blir skönt med mjukiskläder. Sen måste jag plugga mycket, har prov och massa läxor. Måste redigera en franska film också.. Så som ni märker har jag att göra så det blir nog ingen mer uppdatering förrän ikväll. 



Svarar igen!


Det gick typ inte att kommentera din blogg, konstigt, men jag tänkte svara här istället då. Om du vill ha en design är det bara att kommentera här med din mail och så. Så fixar jag en design till dig! Och tack!

Lussekatter!

Gick upp för en stund sen med mamma, för vi skulle baka lussekatter som vi kan ha som frukost sen, mums, hehe. Men jag är jättetrött, så jag kanske sover lite till sen, men ja, gud vad gott, älskar lussekatter! Vet att det kanske inte är dags ännu, men det är så himla gott så jag tror jag skulle kunna äta det året om egentligen.



GOOOOOD NIGHT

Ska nog börja ta och göra i ordning mig för att sova, eller i alla fall lägga mig i sängen, för jag har sjukt ont i magen.. Jaja, det går väl över, men jag säger i alla fall god natt med detta inlägget, vi hörs i morgon, sov gott!


SPK



Hejhej, tack så mycket, vad snäll du är! Och ja, jag designar & gör headers helt gratis.

12/11

Dålig update, men jag orkade faktiskt inte ens öppna locket på min dator igår, hehe. Nejdå, så var det inte riktigt, men jag hann typ inte, jag var i alla fall med några kompisar igår och vi kollade på Saw 3, usch, haha. Men det var kul! Sen var jag bara hemma och hade lite "fredagsmys", hehe.

Idag skulle vi kolla mina öron på vårdcentralen, för jag har ju typ varit "sjuk" ganska länge nu och har haft lock för öronen sen i måndags, så jag hör ganska dåligt.. Men det var stängt, så det gick ju inte då. Men sen var jag i alla fall med Johanna. Kom väl hem typ sju-halv åtta någon gång och då åt jag och sen kollade jag på Dear John, älskar den, börjar gråta varenda gång jag ser den, men den är så himla bra! Nu ska jag slå in ett paket till pappa, för det är ju fars dag i morgon, glöm inte det! ;)

miss you summer!

GOD NATT


Utvecklingssamtal

Bloggade ju aldrig i morse, men jag var jättetrött så jag orkade inte. Kom i alla fall nyss hem från skolan, hade utvecklingssamtal efter jag hade slutat och det gick väl bra. Sitter och lyssnar på Justin Biebers nya album, big love! Ska i alla fall gå in på gp eller något och kolla lite nyheter för det är vår enda läxa till i morgon, så det är ganska chill! Är fortfarande jätteförkyld och har typ öroninflammation och hosta så jag kan inte träna fotboll idag heller, synd!

handsome, hehe


today's

Tänkte bara slänga in dagens outfit lite snabbt. Dålig bild, men shit the same:
image description
Tunika / Saint Tropez
Jeans / Tiger of Sweden
Skor / Ugg's
Jacka / Dolomite
Mössa / Hollies

Saw 2

FAAAAN! Haha, nej, men jag hade skrivit värsta långa inlägget så råkar jag kryssa ner sidan, FML! Får skriva om det jag orkar, eeehe.. Kom hem från Moa för en liten stund sen, såg ju som sagt Saw2 där med några kompisar och den var sjukt mycket äckligare än 1an vi såg i fredags! Usch, tänker på den där gris-masken som kom upp ur badkaret i slutet, ja ni som sett filmen fattar vad jag menar.. Jaja, men det är inte så farligt nu efter i alla fall & det är ju bra, hehe. Men nu ska jag ta och byta om till mjukiskläder för jag fryser.. Sen måste jag läsa religion också för det är tills i morgon och jag kan det typ inte, FML igen. Nej, men det löser sig! 

GOING 2 SCHOOL

Vaknade för en stund sen, har i alla fall ätit och gjort mig i ordning nu, så jag ska snart gå, ska bara kolla igenom engelskan lite snabbt. Efter skolan ska jag och några andra hem till Moa och titta på Saw2 så det blir äkert mysigt, fast läskigt, hehe. Jaja, jag bloggar i alla fall när jag är hemma från Moa. Ha en bra dag!


♥ JB ♥

Gaaaaash, hello goodlooking!

d. outfit

image description
Tröja / Abercrombie & Fitch
Byxor / Tommy Hilfiger
Stickad kofta / MQ tror jag
Jacka / ?
Skor / Primeboots

If people are trying to bring you down, it only means that you are above them.

Kom hem från skolan för en dryg timme sen. Fick tillbaka våra geografi-prov, och haha, jag är verkligen skitnöjd & glad! Fick betyget B så det gjorde min dag lite, hehe. Slutade runt tre och det är typ vår tidigaste dag, så det var ju skönt! Har i alla fall ätit lite, kollat bloggar, facebook osv. Men ska ta tag i läxorna nu, så datorn får vila ett tag! 

någon bild från i vintras, blek och fin, hehe.. (((:

SJUKT SNYGGT!

Sitter i soffan och tittar på fotbollsgalan, fast just nu är det paus. Nu innan pausen hade de nominerat några spelare om att vinna pris för snyggaste målet 2011. Ringde och röstade på Marie Hammarströms mål mot Frankrike tror jag det var, i alla fall i VM i somras! 


Det första som visas där, så JÄÄÄVLA snyggt!

Moa

Idag var skolan ganska kul, eller det rullade på, så det var ju skönt! Men har haft lock för ena örat hela dagen, man känner sig seriöst lite handikappad, det är jättejobbigt, haha. Har försökt med allt att få bort det, jaja, det försvinner väl snart, det typ kicklas också, haha. Efter skolan var jag med Moa, som jag precis följde en bit hemåt. Vi satt bara och prata om allt möjligt, jättemysigt! Nu ska jag i alla fall göra matteläxan, så den är gjord. 
image description
haha, hej Moa :):):):):)

7/11

Ska strax iväg till skolan nu, måste bara fixa det sista. Idag är ganska rolig dag, hemkunskap och inte så många lektioner & typ roliga. Slutar typ vid halv fyra, så jag kommer väl hem någon gång vid fyra. Så vi hörs i eftermiddag!


A Shower Is Waiting

Har precis ätit middag, eller ja, lite mackor och så, för jag åt ganska sen lunch + att vi fikade ju i stan, så. Det var väl gott! Innan det så satte vi upp en ny sänglampa till mig och en fotohylla ovanför sängen. Sen har jag gjort engelska och religion, så det är skönt att ha lite kläm på det. Tänkte ta mig en varm dusch nu, för jag fryser sjukt mycket.. Sen vid 21 ska jag kolla på Beck, om ni ville veta det, hehe. Sen är det ju skola i morgon, ganska segt faktiskt, för lovet gick så himla fort! Men jag tror det blir en ganska lugn vecka så det är ändå helt okej, inga prov och så. Men som sagt, jag ska hoppa in i duschen nu, så vi höres later! 


Le Pain Francaaaais

Kom nyss hem från stan, var där med mamma och pappa och bara fikade & det var mysigt! Nu ska jag ta och göra lite läxor så det är avklarat & så måste jag städa mitt rum, hehe.. Kollade även precis hjärntorget, det är typ en sida där våra lärare skriver IUP, ni vet där de skriver hur det går i ämnena, ja, ni fattar. Och jag blev faktikst nöjd! Hehe, nej men det gjorde mig ju lite glad! Alla hade ju inte skrivit än, men jaja. 
image description

(:


6/11

Kom hem från kyrkarn för ett tag sen, det var inte så många där & det var verkligen en seg gudstjänst + att de drog över på tiden typ en kvart. Men men, nu är jag hemma i alla fall. Om en stund ska jag nog in till stan men nu ska jag strax äta lunch, är hungrig! Måste göra lite läxor sen också, men det är inte så bråttom med det. 


Gudstjänst

Åt nyss frukost och har klätt på mig och så nu, ska på gudstjänst klockan 11. Man måste gå på typ 12 stycken för att konfirmera sig och jag har typ gått 5 så det är skönt att ha gått, det är ju bara 1h. Det är väl inte särskilt kul, men man får stå ut, haha. Jaja, ska borsta tänderna och så nu, så hörs vi efter gudstjänsten.



Köpenhamn

Känns jättetråkigt att lovet snart är slut, det gick alldeles för fort! I alla fall har jag mest varit hemma detta lovet, bara varit med kompisar och sånt. I onsdags var jag dock i Köpenhamn över dagen med Julia. Därifrån fick jag med mig lite saker från Abercrombie & Fitch och en berlock till mitt Tomas Sabo armband. Älskar lukten i A&F affärerna, gud vad gott! Sen luktar ju kläderna parfymen tills man tvättar dem, så aaah, det är underbart! Är i alla fall nöjd med de sakerna! 
image description
Snygga påsar, eller det på påsarna kanske man ska säga, haha. :)

B.L.O.G.G.T.O.R.K.A

Man kan ju inte direkt påstå att min blogg är bra just nu. De senaste månaderna har uppdateringen varit väldigt upp & ner. Ska inte skylla ifrån mig, men jag har helt enkelt haft annat för mig, inte haft något att blogga om, mycket läxor & prov. Ja, bloggen har helt enkelt fått vila en hel del som ni märkt. Nu tänkte jag att jag ska fixa ny design & ändra på en del här i bloggen så ska jag förhoppningsvis börja blogga bättre!